Най-добрият ни тенисисист Григор Димитров запази шестата си позиция в

...
Най-добрият ни тенисисист Григор Димитров запази шестата си позиция в
Коментари Харесай

Григор остава №6 в света, наслаждава се на почивка в Сен Тропе

 Григор Димитров: За мен почивката е да отида на фитнес
Най-добрият ни тенисисист Григор Димитров резервира шестата си позиция в международната класация на АТР, макар че не е взел участие в шампионати след ранното си отпадане на “Уимбълдън ”.

Българинът си взе отмора и ще го забележим още веднъж през втората половина на август, когато започва сезонът в Канада и Съединени американски щати. Той има актив от 4610 точки, а единствената смяна в топ 10 е напредването с едно място нагоре на австриеца Доминик Тийм, който измести от 8-ото американският колос Джон Иснър.

№1 в света остава Рафаел Надал с 9310 точки, следван от Роджър Федерер със 7080 и Александър Зверев с 5665. Топ 10 допълват Хуан Мартин дел Потро 5395, Кевин Андерсън с 4655, Григор Димитров с 4610, Марин Чилич с 3905, Доминик Тийм с 3665, Джон Иснър с 3490 и завърналият се измежду десетте най-хубави сърбин Новак Джокович с 3355 точки.

В момента Григор Димитров кара почивка с приятелката си Никол Шерцингер в Сен Тропе. Звездната двойка беше сюрпризирана от папараците, до момента в който се любува на почивката си на борда на яхта.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР