Дженифър Гарнър е забелязана да обещава подкрепа и съчувствие към

...
Дженифър Гарнър е забелязана да обещава подкрепа и съчувствие към
Коментари Харесай

`Верната` Дженифър Гарнър `се замесва в болния брак на бившия Бен Афлек с Дженифър Лопес`

Дженифър Гарнър е видяна да дава обещание поддръжка и състрадание към някогашния си брачен партньор Бен Афлек, съгласно слуховете, че той и актуалната брачна половинка Дженифър Лопес се разделиха, не престават.

Афлек е бил видян да живее в парцел чартърен, откакто се появиха клюки, че е напуснал брачния дом за 60 милиона $, който споделя с Лопес „ преди седмици “, и до момента в който той беше значително отвън светлината на прожекторите, единственият клиент той поредно е някогашната му брачна половинка. Гарнър е видян в парцел чартърен в Брентуд, Лос Анджелис, защото двойката остава близка, макар че бракът им завърши преди съвсем десетилетие.

Бившата двойка, която споделя три деца, стартира да се среща през 2005 година след Афлек и първата връзка и годеж на Лопес завършиха. Сега се приказва, че вторият им също завършва, наподобява, че Гарнър и Афлек са по-близки от всеки път, защото тя се пробва да го поддържа в несполучливия му брак и се пробва да го защищити от наново изпадане в предходната си алко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР