Младежите на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо и Коби Майнуо влязоха

...
Младежите на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо и Коби Майнуо влязоха
Коментари Харесай

Коби Майноо и Алехандро Гарначо поставиха сензационен рекорд при победата на Манчестър Юнайтед във финала за Купата на Англия

Младежите на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо и Коби Майнуо влязоха в историята, като станаха първите двама младежи, отбелязали за един и същи тим във край за Купата на Англия, съгласно OptaJoe.

Червените дяволи се насочиха към финала на сезона в събота следобяд на Уембли като огромни новобранци против Манчестър Сити, само че смаяха противниците си, като означиха два гола през първото полувреме посредством Гарначо и Майноо, и двамата на 19 години.

Джереми Доку вкара късно, само че Юнайтед видя мача да завоюва с 2-1 и да приключи сезона си с триумф. Резултатът значи, че Ерик загар Хаг, за който се счита, че е изложен на риск от неизбежна загуба на работата си, към този момент е спечелил сребърни награди и през двете си две години отпред.

По време на почивката стана ясно, че историята към този момент е основана на Уембли с помощта на голмайсторите на Манчестър Юнайтед. Въпреки че младежите са отбелязвали гол във финала за ФА Къп преди, в никакъв случай преди двама не са отбелязвали гол за едно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР