Григор Димитров ще излезе още утре за откриващия си мач

...
Григор Димитров ще излезе още утре за откриващия си мач
Коментари Харесай

Ден 1 на Ролан Гарос: Григор срещ Ковачевич в сблъсък на едноръките бекхенди

Григор Димитров ще излезе още на следващия ден за откриващия си мач на Ролан Гарос, изправяйки се против международния номер 88 Александър Ковачевич. 25-годишният тенисист има единствено една победа в съществена скица на ATP шампионат на червени кортове и не е изненадващо, че това ще е първата му среща с Димитров. Представителят на Съединени американски щати може да се похвали с 4 трофеи на равнище Чаланджър през предишния сезон, само че всяка една от тях е завоювана на твърда настилка, което е изцяло обикновено, имайки поради нападателния жанр на Ковачевич, който разчита най-много на мощния си сервис и честите излизания към мрежата.

Любопитното е, че 88-ият в света също практикува бекхенд с една ръка и и все още работи с някогашния треньор на Григор, а точно Данте Ботини, като Джейми Делгадо е различен експерт, който оказва помощ на Ковачевич, когато не е ангажиран със отговорностите си към първата ни ракета.

Разбира се, международният номер 10 е тежък любимец в конфликта си с непоставения състезател, който има единствено една победа в главната скица на " мейджър " съревнование и можем да се надяваме, че Димитров е преодолял изцяло контузията на китката, която го измъчваше в Рим и ще преодолее откриващия кръг в Париж за 7-и път в последните 8 години.

Сблъсъкът сред българинът и Ковачевич е подложен под номер 2 в програмата на корт номер 14 и ще стартира някъде след 13:30 часа българско време, а вие още веднъж ще може да го наблюдавате в действително време на нашия уебсайт.

Програмата за корт 14 (стартират не преди 12:00 часа)

1. Айла Томлянович - Даяна Ястремска 

2. Григор Димитров - Александър Ковачевич

3. Аманда Анисимова - Ребека Срамкова

4. Себастиан Корда - Аролд Майо

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР