Александър Зверев и Рафаел Надал ще изнесат своето дългоочаквано тенис

...
Александър Зверев и Рафаел Надал ще изнесат своето дългоочаквано тенис
Коментари Харесай

Ясно е кога ще стартира мегасблъсъка между Александър Зверев и Рафаел Надал на Ролан Гарос

Александър Зверев и Рафаел Надал ще изнесат своето дълго чакано тенис шоу на Ролан Гарос в понеделник. Това беше оповестено преди броени часове от уредниците на шампионата, а сцена на конфликта ще бъде митичния централен корт " Филиш Шатрие ". Любопитното е, че тяхната среща няма да бъде сложена във вечерната сесия, а ще се организира денем, каквото е било желанието на Надал и домакините са решили да се съобразят с него.

Очевадната причина е тежкият топспин в ударите на 14-кратния първенец, който е доста по-ефективен на слънчево време. Припомняме ви, че Рафа изигра единствено два мача във вечерната сесия по пътя си към купата през 2024-та, като единият беше по условие на уредниците против Корентен Муте, а другият се състоя на 1/4-финалите против Новак Джокович и нямаше по какъв начин въпросната среща да не бъде сложена като основното събития за деня.

Това значи, че Зверев и Надал ще бъдат на корта за втория или третия мач за деня в понеделник, като по всяка възможност програмата ще бъде открита с два женски мача, а по-късно ще пристигна време за борбата сред Матадора и германеца. Стартът на срещите на " Шатрие " бива даден малко преди 13:00 часа българско време, тъй че можем да чакаме Надал и международния номер 4 да се появят на корта някъде след 16:00 часа българско време.

According to L’Equipe sources, Nadal vs Zverev will be a DAY match ☀️
— Olly
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР