Шон Уайт започва сезонна лига по халфпайп, която ще предложи

...
Шон Уайт започва сезонна лига по халфпайп, която ще предложи
Коментари Харесай

Шон Уайт започва нова лига по халфпайп с надеждата за увеличаване на наградите, видимост за екшън спортове

Шон Уайт стартира сезонна лига по халфпайп, която ще предложи повече от $1,5 милиона награди с вярата да сплоти това, което от дълго време е разгънат, замайващ екшън-спортен календар.

37-годишният троент олимпийски златен медалист, който се отдръпна през 2022 година след игрите в Пекин, назовава новото дружество „ Снежната лига “. Първият сезон ще стартира идващия март и ще продължи след Зимните олимпийски игри през 2026 година Ще има пет събития, всички от които ще включват сноуборд, с проекти за включване на свободни ски по средата на сезона.

„ В последна сметка ние в действителност желаеме да бъдем това първокласно нещо, където е необикновено да отидеш Олимпийските игри и да спечелите орден, само че това е като да спечелите Уимбълдън или финалите на НБА. Това е съвсем по-престижно “, сподели Уайт.

Въпреки че сноубордистите пленяват въображението на публиката в избрани моменти – изключително Олимпийските игри – следенето на най-големите звезди на спорта – Клои Ким, Скоти Джеймс и Аюму Хирано – вин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР