Наставникът на Дунав Веселин Великов беше посърнал след поражението с

...
Наставникът на Дунав Веселин Великов беше посърнал след поражението с
Коментари Харесай

Великов: Най-слабият ни мач, паднахме от глупави грешки

Наставникът на Дунав Веселин Великов беше бледен след провалянето с 0:3 от Славия в София. Той дефинира този дуел за най-слабия на отбора му от началото на акцията и отдаде всичко на глупавите неточности в отбрана.

" Получихме два обикновени гола, доста обикновени неточности на бранителите ни, които не сме правили различен път. Ние имахме някои обстановки, само че ги изпуснахме. Момчетата са навели глави, няма въодушевление, би трябвало по най-бързия метод да се излезе от тази обстановка. Само с победи може да стане това ", съобщи Великов пред DIEMA.

" Не се тормозя да поема отговорност и го върша. Момчетата би трябвало да са без напрежение и да играят футбол. Да се надяваме, че ще стартират да играят както би трябвало и триумфите ще дойдат към този момент ", съобщи още треньорът и категоризира този мач за най-слабия на отбора си този сезон.

" Това беше може би най-слабият ни мач този сезон, Славия се възползва от глупавите ни неточности в отбрана за първите два гола в тяхна изгода. И от там към този момент е елементарно да се играе при 2:0 ", показа още наставникът и разяснява жалкото положение въз основата, на която се приготвят " драконите ".

" Писна ми към този момент да приказвам и да се извинявам, тези въпроси за базата към управлението. Мъчим се, готвим се, от няколко мача не се получава. Сега играхме едва. Но ми писна да се оправдаваме, няма какво да приказвам по тази тематика. "

" Мъчим се, колкото можем. Просто ситуацията е такова, че би трябвало да излезем от ситуацията. Дано до края на месеца е подготвена базата ни, времето ни би трябвало ", показа Великов и разяснява идващия мач с Ботев.

" Лесно няма на никое място, всички мачове ни бяха сложни. Теренът на стадиона в Русе, уповавам се с това да излъжем Ботев. По-лошо от това няма накъде, тъй че дано момчетата да подвигат бързо главите ", приключи треньорът на Дунав.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР