Напоследък се натрупаха много нещастни събития за Джони Деп и

...
Напоследък се натрупаха много нещастни събития за Джони Деп и
Коментари Харесай

Джони Деп ще получи 10 милиона долара за това, че не участва във филм

Напоследък се натрупаха доста нещастни събития за Джони Деп и то не по негова виновност. След като третата част на поредицата " Фантастични животни " получи нова премиерна дата - 15 юли 2022 година, стана ясно и че артистът е бил заставен да напусне франчайза. Той заяви това в профилите си в обществените мрежи.

Въпреки това Деп, чиито парични каузи вървят все по-надолу през последните години, отново ще получи цялостен хонорар - над 10 000 000 $. Това бяха прелестните условия на контракта му, „ стандарт за холивудски звезди от този мащаб “, разяснява ScreenRant, представен от trafficnews.bg. А Warner Brothers „ не може да направи нищо по въпроса “.

Преди Джони да бъде „ помолен “ да не взе участие, той съумя да се появи в една от сцените. И към момента не е ясно дали по някакъв метод ще бъде употребена тя. Наблюдателните фенове не изключват, че могат да го пуснат, като в допълнение демонстрират трансформацията на героя. Това би обяснило появяването на ново лице при магьосника, да вземем за пример.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР