През деня ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на

...
През деня ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на
Коментари Харесай

Слънчево и без валежи в събота

През деня ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове на обособени места в равнините и низините видимостта ще е понижена. Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология. 

След обяд основно над източните и планинските региони ще се развива купеста облачност, само че ще бъде без превалявания . В североизточната половина от страната ще духа слаб северозападен вятър, а в югозападната ще бъде съвсем безшумно.

Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 26 и 31 градуса.

В планините ще бъде най-вече слънчево , след обяд с купеста облачност. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 14 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там видимостта ще бъде понижена. След обяд ще се развива купеста облачност, само че ще бъде без превалявания. Ще духа слаб, преди обяд по северното крайбрежие - към момента сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 25 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 22-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.

Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и едва ще се намали.
 Над 90 сигнала са получени след бурята в София
Над 90 сигнала са получени след бурята в София

Аварийните екипи към този момент са се отзовали на повече от 30 сигнала

Припомняме, че през последните дни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР