В събота ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на

...
В събота ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на
Коментари Харесай

Валежите спират в събота

В събота ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там в равнините и низините видимостта ще е понижена. След обяд основно над източните и планинските региони ще се развива купеста облачност, само че ще бъде без превалявания. В североизточната половина от страната ще духа слаб северозападен вятър, а в югозападната ще бъде съвсем безшумно. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 26° и 31°, в София – към 26°.

В планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там видимостта ще бъде понижена. След обяд ще се развива купеста облачност, само че ще бъде без превалявания. Ще духа слаб, преди обяд по северното крайбрежие – към момента сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 25° и 27°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР