Наивни голове след грешки угасиха европейската надежда за България Националният

...
Наивни голове след грешки угасиха европейската надежда за България Националният
Коментари Харесай

Националният отбор на България загуби с 1:3 от състава на Унгария


Наивни голове след неточности угасиха европейската вяра за България

Националният тим на България загуби с 1:3 от състава на Унгария в полуфинален плейоф, игран в София. По този метод угасна дефинитивно вярата за присъединяване на " трикольорите " ни на европейското състезание следващата година.

Нашите не играха неприятно в офанзива, по тази причина пък позволиха доста наивни голове след неточности и те костваха класирането на тима ни за финалния плейоф.

Под дъжда на Националния стадион " Васил Левски " пред няколко хиляди фенове гостите поведоха след корнер, когато с гърди Вили Орбан направи резултата 0:1 в 17-ата минута.

Нашите пропуснаха до края на полувремето чудесни положения - на два пъти посредством Тодор Неделев и един път посредством Божидар Краев.

Вместо това още при започване на втората част Жолт Калмар вкара след лек удар от фаул и рикошет в стената, а и вратарят Пламен Илиев не бе безапелационен в намесата си.

Последва анулирана от системата ВАР дузпа в интерес на нашите в 57-ата минута, а полският арбитър Шимон Марчиняк извади нарушаването отвън пеналта, откъдето Краев стреля в навън.

Тотално непокрит в 75-ата минута бе оставен Неманя Николич и той несмущаван осъществя с глава за 0:3.

Минута преди края Георги Йомов съумя да върне един гол с удар от наказателното поле и да фиксира крайния резултат - 1:3.

Така унгарците ще играят като домакини против отбора на Исландия на 12 ноември за място на европейските финали. Исландците победиха Румъния вкъщи с 2:1.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР