На15 април, близо половин година след като пое властта, „Продължаваме

...
На15 април, близо половин година след като пое властта, „Продължаваме
Коментари Харесай

Как "Продължаваме промяната" стана партия?


На15 април, близо половин година откакто пое властта, „ Продължаваме промяната " стана партия. Нейни съпредседатели са Кирил Петков и Асен Василев, учредяването ѝ беше в Пловдив.

Симпатизантите и съучредители на „ Продължаваме промяната “ започнаха да идват още към 17 часа. Настроението беше приповдигнато, а главните настоящи лица - обичайни.

В публиката се виждаха вицепремиери, министри, депутати. Там беше Ицо Хазарта, както и ръководителят на Народното събрание Никола Минчев. Имаше и хора, които за пръв път се сблъскваха с политиката онлайн.

Официалната част закъсня, тъй като Народното събрание заседава повече от плануваното и ръководителят дойде финален.

„ Около нас имаше 20 индивида, задоволително луди, които да скочат с нас, без да знаят дали няма да катастрофираме челно. За наслада или за жалост, на нас се падна достойнството да сложим гумени ботуши, огромните лопати и да стартираме да чистим. Чистенето не е чиста работа, само че някой би трябвало да я прави “, съобщи Асен Василев.

„ Сутрин се разсънваме, заляти с най-различни идиотии и си казваш за какво сме такива мазохисти, за какво сме подготвени това да го създадем. Обаче понякога се случва нещо и си викаш „ Ей, това си заслужава “. Ти не знаеш къде си, не знаеш какво да правиш, а внезапно имаме една цяла страна с всички институции и проблеми, ами обикновено е, че ще създадем доста неточности “, добави Кирил Петков.

Така, шест часа по късно партия „ Продължаваме промяната “ към този момент беше реалност - с правилник, учредители и първо заседание. Предстои името и партията да бъдат вписани от Софийски градски съд.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР