Според вицепрезидента на Атлантически клуб в България Елена Поптоворова атентатът

...
Според вицепрезидента на Атлантически клуб в България Елена Поптоворова атентатът
Коментари Харесай

Поптодорова за взривената дъщеря на Дугин: Това е признак на вътрешни процеси в Русия


Според вицепрезидента на Атлантически клуб в България Елена Поптоворова атентатът против съветския държавник Александър Дугин, при който автомобилът му беше взривен и щерка му почина е симптом на вътрешни процеси в Русия.

„ Не безусловно в самия Кремъл, само че в среди, които се усещат застрашени от до средата неводещата война на Русия в Украйна. Мисията на Дугин е да обеди Кремъл, и персонално Путин, в което е съумял, в свръхмерна задача на Русия тя да поведе сполучлива борба със Западния свят, преди всичко със Съединени американски щати и да го прави в съюзничество с Иран и евроскептичните партии в Европа “, добави тя.

По думите ѝ Дугин е мотор на войната в Украйна и преди този момент войната в Крим.

„ Наричат го „ Разпутин на Путин “, тъй като е съумял да превземе напълно освен разсъжденията, само че и политическото деяние на Путин и евентуално на огромна част от Кремъл. През май щерка му обществено декларира на Евразийското младежко придвижване за война на цивилизациите в Украйна “, добави Поптодорова.

Тя съобщи, че имаме директни проводници на тази политическа позиция в България.

„ Само през вчерашния ден по националното радио в най-слушаното време е поканен сходен оратор. Трябва да имаме доста явен разбор на тези събития, тъй като е доста елементарно падение на публичното мнение по една нереална идеология, каквато е тази на Дугин “, добави тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР