На среща между Здравното министерство и Конфедерацията на кръчмите се

...
На среща между Здравното министерство и Конфедерацията на кръчмите се
Коментари Харесай

Ричард Кунчев обяви: Кръчмите ще имат ковид-отделения

На среща сред Здравното министерство и Конфедерацията на кръчмите се взе революционно решение. 
Кръчмите няма да се затварят, само че по отношение на усложнената конюнктура ще се положат най-внимателни и елегантни грижи за здравето на популацията.
Във всяка механа, която желае да продължи да работи, ще би трябвало да се отвори ковид-сепаре, където да се настаняват заболели, недоволни, ритнати от защитата или такива, които са предобрили ситуацията със субстанциите. 
***
След срещата специално изявление даде доктор Ричард Кунчев, договарящ и от страната на кръчмарите, и от страната на здравните управляващи. 
Ето какво сподели докторът кръчмар. 
" То, да си кажем правичката, в кръчмите стават къде по-опасни за здравето неща, в сравнение с тоя вирус. Вирусът не че го няма, само че той поразява доста повече стопанската система и душeвността, в сравнение с респираторните там неща. А в кръчмите, да кажем, че се промъкне някой вирус. Но вирусът е слаба ракия. Дето ще го удавят в алкохол и опиати, едно на ръка. Ама то при нас и пердах се яде, и други работи се случват. Дет се вика - да не дава Бок, но Той дава. Живеем на ръба. Хората играят хазарт, карат се за дами, мерят си защитата, лишават бизнеси, колят се за плячка и склоняват към проституция. Какво съставлява някакъв вирус сред такива радикални същества! Слаба ракия и бита карта. "
Д-р Ричард се похвали, че си е купил бастун като на доктор Хаус и почва да лекува с неговите способи посетителите на кръчмите, които демонстрират тревожни признаци или напряко са си пристигнали заболели.
" Ще ги церя с бастуна, кръчмите ни ще станат дребни бастунсарайчета ", сподели докторът и извърши с бастуна си комплицирана хореография в азиатския стил " пияната сопа ".
 Badass Quotes By Dr House
Той разкри още от най-прогресивните здравно-развлекателни концепции. 
" В " Седемте джуджета " ще има даже операционна зала, където ще се експлантират бъбреци. А в хан " Берлин " ще се прави липосукция. Грижим се за популацията повече от всички институции вкупом! ", охарактеризира в общ проект активността си д-р-кръчмар Ричард Кунчев и запя новата си ария:

Не затваряй, когато умират мърдиииии. 
Не затваааряй, светът е машинация. 
Разбери, че животът пребогато смърдиии,
дори теб
дори теб да те няма...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР