Музикалната прима Лили Иванова изкарва далеч по-малка печалба, сочат финансовите

...
Музикалната прима Лили Иванова изкарва далеч по-малка печалба, сочат финансовите
Коментари Харесай

Криза. Ето печалбата на Лили Иванова

Музикалната прима Лили Иванова изкарва надалеч по-малка облага, сочат финансовите доклади на нейната компания за последната година. Пандемията е орязала приходите на звездата фрапантно и тя е изкарала едвам 60 хиляди лв. за миналата 2020 година, сочат данните. Което значи, че нейният дневен бюджет е в границите на 164 лв., разграничено за цялата година, написа Марица.

Причината Иванова да падне до толкоз ниски доходи, поради обстоятелството, че преди години правеше милиони, е, че националното й турне два пъти беше отлагано около рестрикциите за осъществяване на сходен вид мероприятия поради Ковид-19.

Иванова се тормозила за финансовите загуби, защото работи и с огромни спонсори. Тя обаче не разчита на изкараното от билети, с цел да претърпява. Ако трябваше да разполага в действителност със 164 лв. дневно, може би Лили би се отказала от цялостния ледник единствено с цел да може да си разреши последните фешън сбирки, споделят с подигравка нейни сътрудници.

Близки до грандамата на родната музика споделят, че била склонна да яде по 2 фъстъка дневно, само че да похарчи 12 бона за чисто нови дизайнерски дънки. Все отново дамата глас има и солидни спестявания в банкови сметки, с които обаче е наясно единствено нейната персонална счетоводителка, която от години се грижи за финансите й.

Из естрадната колегия шушукат, че ставало въпрос за 12 милиона лв. спестени пари. Неслучайно Вечната Амбър е недолюбвана от своите сътрудници, които разчитат само на мизерна пенсия.

 

.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР