Старши комисар Иван Расоков е новият директор на ОД на

...
Старши комисар Иван Расоков е новият директор на ОД на
Коментари Харесай

Полицията в Хасково е с нов началник

Старши комисар Иван Расоков е новият шеф на ОД на МВР-Хасково.

Той е краткотрайно преназначен на поста за период от 1 година със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

Новият началник бе показан пред състава от изпълняващия длъжността основен секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Димитър Кангалджиев. Расоков поема поста от старши комисар Чавдар Георгиев, който е назначен на служба заместител шеф в дирекция „ Инспекторат ”-МВР-София.

Главният секретар благодари на Чавдар Георгиев, че преди година като същински офицер е поел без съмнения дирекцията в сложен миг, а на поемащия щафетата Иван Расоков пожела да задържи и увеличи равнището на работа и да поддържа състава.

Расоков е в системата на МВР от 1996 г. и е стартирал като полицай от СОД. След това последователно е заемал длъжностите - младши автоконтрольор, автоконтрольор и полицейски контрольор.

През 2014 г. е заемал поста началник на " Пътна полиция " -Хасково до 2017 година, когато оглавява Районно управление-Хасково.Четири години по-късно, през 2021 г. е бил заместник директор на Областната дирекция, а по-късно - началник сектор „ Специални тактически действия ” при ОД на МВР-Хасково.

Последната му позиция е заместител шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи. Завършил е магистърска степен в УНСС-София. Роден е в Свиленград през 1972 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР