Много често в сънищата ни се появяват причудливи вълшебници, наставници,

...
Много често в сънищата ни се появяват причудливи вълшебници, наставници,
Коментари Харесай

Сънища за пророци и мъдреци

Много постоянно в сънищата ни се появяват причудливи вълшебници, наставници, духовни учители, вещици, гадателки, ангели-хранители или знахарки. Това са облици, въплъщаващи в себе си мъдростта, скритото знание и невероятните сили. Как да тълкуваме сънищата за пророци и мъдреци?

Духовните наставници се появяват в сънищата ни, с цел да ни вдъхнат кураж и да ни подскажат, че сме на прав път или да ни покажат, че бъркаме и би трябвало да преосмислим държанието си. Редно е да помислим и за други разновидности.

Тяхната поява може да излекува тялото ни и да пречисти душата ни, само че и да ни отвори очите за истини, които не са доста приятни.

Мъдрецът в съня ни може да ни окуражава или порицава - тълкуването според от останалите условия на съня.

Във всеки случай фигурата му не може да се сбърка, тъй като той се усеща като по-висш разсъдък с опит и блестящо наличие. Същото влияние в съновиденията могат да имат и други авторитетни лице като доктор, духовник, баба, лечителка, професор, татко, дядо. Веднага се усеща, че този човек заема основна роля в нощните видения и би трябвало да се вслушаме в упътванията му и да не ги подценяваме.

 Сън за духовник

Мъдреците владеят тайните на живота. С богатства дума те ще ви окуражат и ще ви покажат, че постъпвате вярно, само че би трябвало да сте по-уверени в себе си и да не се страхувате. Съветите им са скъпи.

Емоциите, които преживявате по време на съня си, ще ви подскажат и смисъла на видението. Свържете ги с действителния си живот и ще намерите отговорите. Те ще ви оказват помощ в постигането на естетика, благополучие и благоденствие, както и в цялостното себепознание и опознаване на фамилията ви.

Когато сънуваме влъхва, би трябвало да се вслушваме по-сериозно и в рекомендациите на хората към себе си, без значение че непознатото мнение не ни вълнува толкоз. Това е потребно умеене изключително в случай че се намираме на кръстопът.

Това е миг, в който опита на другите може да ви е доста потребен и е добре се вслушате в него. Приемете препоръките, даже и да не са единствено похвали, само че и градивна рецензия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР