Луси Бенджамин, известна с ролята си на Лиза Фаулър в

...
Луси Бенджамин, известна с ролята си на Лиза Фаулър в
Коментари Харесай

Луси Бенджамин от EastEnders наруши мълчанието си при раздяла със съпруга си след 17 години

Луси Бенджамин, известна с ролята си на Лиза Фаулър в EastEnders, най-сетне описа за края на 17-годишния си брак с Ричард Тагарт.

53-годишната актриса разкри, че някогашната двойка е била разграничена от „ много дълго време “, като тя показа, че са решили да се разделят през януари 2023 година Въпреки раздялата, Луси и Ричард остават другарски, като се концентрират върху взаимно родителство на двете им деца. Тя настоя, че те „ постоянно ще имат връзка “ поради дъщерите си.

Телевизионната звезда също обмисли да продължи напред и да подсигурява благополучието на децата си. Те се концентрират върху това да се уверят, че децата им са „ щастливи и в сигурност “, защото също се оправят с раздялата дружно с родителите си. Луси също се докосна до поверителността, която претърпяха след раздялата: „ Наистина не съм говорила за това.

„ Беше чудноват методът, по който преди малко излезе, защото мина много време откакто бяхме в действителност се разделихме, " сподели тя пред OK Magazine. " Но хората...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР