Когато повечето хора се замислят за направлението фън шуй, веднага

...
Когато повечето хора се замислят за направлението фън шуй, веднага
Коментари Харесай

Символика и значение на образа на паун в дома според фън шуй

Когато множеството хора се замислят за направлението фън шуй, незабавно си показват по какъв начин разместват мебелите си. Освен това те имат вяра, че това е обвързвано с огледалата. Това е правилно частично, само че има доста други аспекти на този обичаен китайски обред. Основната цел на фън шуй е да интегрира вътрешния и външния свят на нашите домове. Подобни техники за генериране на чудесно Чи, известно още като сила на виталната мощ, в застроени среди са създадени от цивилизации по целия свят.

Фън шуй има мощна връзка с природата и се стреми да помогне на хората да живеят в естетика с нея. Тук са включени животни, растения и цветя. Паунът е птица, която съставлява берекет, чест и положително Чи. Научете всичко, което би трябвало да знаете за символиката на пауна и по какъв начин да го приложите към фън шуй във вашия дом.

Фън шуй символика и значение на пауните

Паунът е превъзходна птица с отличителни и красиви пера на опашката. Техните ярки, преливащи се цветове, които имат многочислени „ очи “, са екстравагантни и мистични. От антични времена в Китай пауните били отглеждани и се радвали на особена респект.

Паунът значи великолепие и хубост във фън шуй. Без подозрение е образно привлекателна птица, затова има смисъл да има връзка с хубостта. Асоциацията на пауна с достолепието произтича от обстоятелството, че паунови пера са били давани на държавни чиновници в китайските императорски дворове.

Така тези пера са станали знаци на достижение, благосъстояние и значителност. Паунът е представително животно, обвързвано с Манджушри и състрадателния господ Куан Ин (богът на мъдростта). Във фън шуй грациозният паун също се преглежда като птица, която наподобява на феникса. Едно от четирите небесни животни, свързани с Юга, е енигматичният феникс. Този маршрут е обвързван с популярност, известност и благосъстояние.

Как да употребявате пауна във вашия дом?

 Паун

Величественият паун може да бъде включен по разнообразни способи във фън шуй на вашия дом. Ако паунът ви харесва като специфична удобна емблема, можете да намерите прелестни творби на изкуството във всеки жанр. Дизайнът на паун може да се види върху разнообразни текстилни произведения, предмети, творби на изкуството. Освен това можете да украсите дома си с същински паунови пера. Просто не забравяйте да употребявате пера, събрани отговорно и състрадателно.

Включете огнения детайл

Петте детайла се употребяват във фън шуй за ориентиране на практиката. Огънят е един от петте детайла и е обвързван с вашия триумф, вашия възторг и вашата видимост. Подобно на феникса, признакът на пауна може да се употребява във вашия дом, с цел да укрепи огнения детайл. Поставянето на изображение на паун или на перо в южния ъгъл на вашата къща или земя е една техника за реализиране на това.

Получете повече самопризнание

Паунът е най-добре разказан като забележим. Поради хипнотизиращия му искра, всеки е притеглен от него. Работете със знака на пауна, в случай че желаете да ви виждат повече в живота ви. Това може да бъде потребно, в случай че желаете да бъдете видяни повече на работа или в учебно заведение, или в случай че желаете да привлечете вниманието на обект на евентуален сантиментален интерес.

За да увеличите видимостта си, пробвайте да включите признака на паун в спалнята си. Като опция можете да поставите паунови пера на шапката си или да носите обеци с паунови пера.

Придобийте повече мъдрост

Друга връзка е сред пауна и Манджушри, будистката богиня на знанието и мъдростта. Може да има статуи или творби на изкуството, които демонстрират това провидение. Като окачите фотография на Манджушри с паун в дома си, можете да увеличите желанието си да придобиете повече мъдрост и просветление. Можете да поставите това в работното си пространство или в къта си за медитация.

Използване на признака пауна за добър фън шуй

 Пауново перо като амулет Снимка: Alexas_Fotos/pixabay.com

Всички ние се радваме да прибавяме прелестни украшения към къщите си, като кристали, стенни рисунки и орнаменти. Така че за какво не опитате да употребявате знака на пауна, с цел да извикате шанса си? За задачата:

Поставете признака на пауна в хола

Можете да поставите изображение на паун в хола. За разлика от картини на свирепи животни, които значат нападателна сила, той значи мир и естетика в фамилиите.

Местоположение във вашето работно пространство

В югозападния ъгъл на работното място можете да поставите паун за шанс или феникс. Това усилва вероятността за триумф в кариерата и предизвиква развиването на солидна известност, което ще ви даде повече благоприятни условия в работата.

Вижте още: Какво значи съня за паун

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР