Тази комбинация създава динамична и ярка личност, която никога не

...
Тази комбинация създава динамична и ярка личност, която никога не
Коментари Харесай

Овен с асцендент Лъв

Тази композиция основава динамична и ярка персона, която в никакъв случай не се предава, смела и горда е и постоянно е герой, а не просто войник. Тук Овенът и Лъвът се сплотяват в красива естетика. Никога не желаете да застанете от неприятната страна на този „ нахален “ Овен, тъй като не толерира нелепостите и има огромно его и горделивост, с цел да отстоява позициите си.

Представителите на този знак живеят живот на цялостно и избухливо премеждие. Двете зодии са огнени и по тази причина си пасват извънредно добре. И двете се комбинират в персона, която води и е великодушна, само че би трябвало да се стреми към съгласие с другите.

Овен с асцендент Лъв - персона

Комбинацията от два огнени знака основава една в действителност избухлива персона, която изцяло господства във всичко и на всички места. Вашата креативност и динамична страна са доста впечатляващи и също по този начин се схваща, че сте благословени с голяма харизма. Вие сте буен, надарен и автентичен и хората ви обичат за това! Вие избирате да мечтаете за огромни неща и в действителност се стремите да достигнете до звездите във всичко, което вършиме. По същия метод вие в действителност сте звезда, което изяснява за какво толкоз доста обичате светлината на прожекторите.

Асцендентът Лъв ви дава увереността, нужна за превъзмогване на трагични провали, провали и отхвърляния. Също той дава на хората Овен убеденост по въпросите на любовта и им оказва помощ да се движат към своето благополучие.

Овен с асцендент Лъв - жена

Асцендентът Лъв прибавя спомагателен пласт пристрастеност към към този момент буйното слънце на Овена. Тези дами наподобяват необикновено смели и магнетични и провокират почитание. Жената Овен с асцендент Лъв се гордее с външния си тип и върви с убеденост и мощ. И двата зодиакални знака в тази композиция са доста самостоятелни и мощно желаят свободата да преследват пристрастеностите си. Нейната мотивация и огромни фантазии са явни за всеки, който я срещне, защото тя се гордее с работата си и обича да разисква своите цели и огромни проекти. Освен това дамата Овен с асцендент Лъв прави оценка здравословното равнище на хвалба и се радва да удивлява хората с дейностите си.

Овен с асцендент Лъв - мъж

 Овен и асцендент Лъв

Мъжете Овен с асцендент Лъв са импулсивни и имат бързи реакции, което от време на време ги кара да приказват, преди да помислят. Лъвовете имат естествено предпочитание да очароват и забавляват и това включва вземане предвид с нещата, които публиката желае и чака от тях.

Комбинацията Овен с асцендент Лъв обезпечава лидерски качества и предпочитание да бъдете приети от хората към вас за вашите старания. Да бъдеш виновен, е освен естествено, само че и желателно. Увереността и естественото самочувствие на тази композиция карат другите да ги почитат и да им се доверяват, което може да им помогне да реализират задачите си. Те не са непретенциозен вид и ще се радват интензивно да приказват за своите триумфи, само че имат вътрешния блян на Овена да поддържат желанието си за самопризнание с същински достижения и възхитителни цели.

Овен с асцендент Лъв - съгласуемост

Човекът Овен с асцендент Лъв обича да обича и в действителност отваря сърцето си. Хвърлят се от една връзка в друга. Често ще господства в връзките си и ще реша

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР