Това е възхитителна комбинация от два мъжки знака, един променлив

...
Това е възхитителна комбинация от два мъжки знака, един променлив
Коментари Харесай

Овен с асцендент Близнаци

Това е възхитителна композиция от два мъжки знака, един изменчив (Близнаци) и един съществен (Овен), които се поддържат взаимно като Въздух и Огън.

Между Близнаци и Овен има отлична симбиоза и те се схващат добре. Възходът на Близнаци дава на Овена чувство за увереност. Тази композиция е импулсивна и няма време за губене в съмнение и терзание за решенията. Тази примес безусловно основава горски пожар полово - вълнуваща функционалност, която вашият сътрудник несъмнено ще оцени.

Овен с асцендент Близнаци са изгряващи знаци и бързо движещи се знаци, което значи, че обичат да правят нещата и да ги приключват, което ги кара да се движат необикновено бързо. Овенът с този асцендент може да ползва хрумвания и просветеност към материалните проблеми по метод, по който други комбинации с Овен не могат.

Въпреки това с цялата тази интензивна сила, те се тревожат и имат високи равнища на стрес. Те са доста съзнателни за външния си тип, постоянно желаят да наподобяват във форма, мощни и слаби с мускули - избират да не наподобяват прекомерно тежки и обемисти.

Овен и Близнаците се разграничават фрапантно, тъй като Близнаци са свързани напълно с мозъка, а Овен (въпреки че ръководи главата) е повече обвързван с тялото и физическата материя. Противоположностите са притеглят, тъй че те естествено образуват страхотна връзка един към различен, което дава отлична сила на връзката.

Овен с асцендент Близнаци - персона

Ако сте Овен с асцендент Близнаци, имате съвършената дарба да крадете сърцата на други хора. Манипулацията не е вашата мощ, само че комбинацията сред двете зодии ви подсигурява интензивна мощ и задоволително престиж, с цел да ви разреши комфортно да постигнете задачите си. Вие сте самостоятелни, мощни и горди, което значи, че от време на време имате проблеми с йерархията.

Без значение пред какви провокации се изправяте, постоянно ще намерите решения. При всички условия вашите реакции са импулсивни и рядко сте безразлични. Вероятно интелектуализирате и игнорирате вътрешния си живот и страстите си. Освен това, защото Овен и Близнаци са най-горещите знаци на зодиака, вие сте нетърпеливи и индивидуалистични. Когато хората ви опознаят по-добре, те осъзнават, че сте индивидуалист, до момента в който когато ви срещнат за първи път, изглеждате по-гъвкави и отзивчиви.

Как да разпознаем Овен с асцендент Близнаци

 Асцендент Близнаци

Те постоянно имат красиви ръце (Близнаците ръководят ръцете) и могат да бъдат много красиви със здрави плещи, дълги ръце, крайници и торсове. Освен това се движат доста бързо и в никакъв случай не са неподвижни прекомерно дълго, тъй като имат прекалено много работа. Обличат съгласно най-високите фешън трендове и наподобяват ужасно, където и да отидат. Тъй като са променливи зодии, постоянно трансформират външния си тип и личността си с нещо противоположно.

Представителите на Овен с асцендент Близнаци се познават и по това какъв брой доста приказват и по какъв начин непрекъснато си пишат известия или приказват по телефона. Те се нуждаят от други хора, процъфтяват в общуването и връзката. Често имат доста другари, макар че доста от тези другарства са познанства или от лекомислен вид. Те обаче имат единствено няколко доста близки другари, с които споделят най-съкровените си мисли.

Овен с асцендент Близнаци - жена

Жените Овен

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР