Българският спортен тотализатор обяви, че възстанови и приема и обработката

...
Българският спортен тотализатор обяви, че възстанови и приема и обработката
Коментари Харесай

Възстановиха онлайн залозите в тотото

Българският състезателен тотализатор разгласи, че възвърне и приема и обработката на онлайн залози. След плануваната техническа профилактика, довела до краткотрайни усложнения с числовите игри и залаганията онлайн, проблемите към този момент са отстранени и потребителите и играещите могат умерено да се включат в новите тиражи.

" В началото на седмицата беше извършена планувана техническа профилактика, която докара до краткотрайни усложнения във връзка с приемането и обработката на наземни и онлайн
залози за числовите лотарийни игри и игрите със залагания върху резултатите от спортни надпревари, както и продажбата на талони за присъединяване в моментните лотарийни игри.

Екипът на Директива за птиците Български състезателен тотализатор предприе бързи и навременни дейности, които възобновиха естественото протичане на процесите във допустимо най-кратки софтуерни периоди ", се споделя в публично известие на Българския състезателен тотализатор.

Български състезателен тотализатор обработва и съхранява данните за всички направени
залози в своята централна компютърна система, като същите са подсигурени съответно - посредством създавани дейни и архивни аварийни копия. В тази връзка се прецизира, че данните и информацията са изцяло предпазени и тяхната сигурност и изискуема обработка са безусловно подсигурени и некомпрометирани.

Всички облаги на участници ще бъдат изплатени и обработени за погашение според настоящите игрални условия и правила на провежданите игри.

" Поднасяме нашите извинения за породените неудобства и благодарим за разбирането и за дългогодишното доверие, които са незаместим принос в ежедневната ни работа в поддръжка на българските спорт и просвета ", приключва мнението на Тотализатора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР