МОНАКО (AP) — Тъй като Карлос Сайнц-младши все още търси

...
МОНАКО (AP) — Тъй като Карлос Сайнц-младши все още търси
Коментари Харесай

Сайнц-младши отделя време за бъдещето на Формула 1, докато съотборникът му във Ферари Льоклерк преследва неуловимия подиум в Монако

МОНАКО (AP) — Тъй като Карлос Сайнц-младши към момента търси нов тим за идната година, акциите му може да набъбнат още повече с мощно показване за Ферари на Гран При на Монако този уикенд.

Не наподобява, че му липсват благоприятни условия, като евентуални дестинации са Sauber, Red Bull и Williams, когато направи път на седемкратния първенец във Формула 1 Люис Хамилтън във Ferrari.

„ Имате слуховете и всичко останало, само че не се тормозете, няма да изпусна нищо “, сподели Сайнц на Гран при на Монако. „ Просто ще слага всички варианти на масата и ще взема вярното решение. “

Съобщава се, че Sauber към този момент са му създали огромна оферта, а Red Bull към момента не е удостоверил дали Серхио Перес ще остане идващия година. Уилямс евентуално може да сдвои Сайнц с Алекс Албън, който неотдавна подписа дълголетен контракт с амбициозния началник на тима Джеймс Воулс.

Сайнц е издирван и желае да не бърза с нещата.

„ Още не съм взел решение и не знам къде ще се състезавам идната година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР