Астрологията борави с термини като изгряващ знак, наречен асцендент и

...
Астрологията борави с термини като изгряващ знак, наречен асцендент и
Коментари Харесай

Овен с асцендент Риби

Астрологията борави с термини като изгряващ знак, наименуван асцендент и безоблачен знак, прочут като зодия. Всеки човек се ражда с друга композиция от тези благоприятни условия.

Това дефинира характера му, ориста му, кариерното и личностното му развиване, любовния му живот и фамилията му и методът, по който протича животът му.

Ето какво можем да научим за асцендет Риби и комбинацията със зодия Овен.

Характеристика на асцендент Риби

Изгряващият знак Риби дефинира хората като доста впечатлителни, мечтателни и с меко сърце. В техните очи животът е подобен, какъвто те желаят да бъде, а не какъвто действително е, по тази причина при тях действителността няма доста общо с въображаемия им свята. Не са изключително справедливи.

Околните от време на време оприличават хората с асцендент Риби на кино звезди. Красиви са на външен тип, имат сексапил и лъчение, мекост в характера и аурата и омагьосващи обноски.

Тези хора обичат да се оставят да плуват по течението, а не да гребат против него. Не се натрапват и се движат през живота леко и без изпитание. Артистични са, само че не принадлежат на шумната бохема, а избират тихото и умерено съществуване. Често изненадват близките и ги възприемат като хамелеони, тъй като демонстрират разнообразни лица в другите дни. Могат да бъдат напълно тихи и срамежливи на единия ден, а на другия да са приказливи и разкрепостени.

Човек, който принадлежи на асцендент Риби, няма да разреши да му бъде комплициран етикет, а това не е и допустимо, тъй като постоянно трансформира настроението си. Това се дължи на неспокойната му търсеща природа, която в никакъв случай не е удовлетворена единствено от един метод на живот или едно непрекъснато съществуване.

Хората с асцендент Риби не обичат суровата действителност и бягат от нея. Те нямат ясни проекти за утрешния ден и близкото бъдеще за тях постоянно е отворено. В живота се движат повече по вътрешен глас, напипвайки верния път за себе си, тъй като не обичат ограничаването, което им носи планирането.

Този асцендент прави подвластните на него по-чувствителни към алкохола, опиатите и въобще зависимостите и те са по-склонни към пристрастяване.

Личностни качества на асцендент Риби

 Зодия Овен Снимка: boredpanda

Асцендент Риби може да се дефинира като деликатна персона, доста сензитивна и по тази причина съставлява мистерия за близките. Характерът им е търпелив, одобряват близките каквито са, имат надълбоко схващане за човешката природа. Не са нападателни, не обичат конкурентната среда и бързо се отдръпват от такава. Не обичат споровете.

Тези хора са пасивни, изчакват, следят в профил и доста рядко подхващат дейности. Справянето с проблемите при асцендент Риби се показва в това да ги оставят да се позволяват сами. Не търсят способи да ги ръководят или да постановат волята си.

Асцендент Риби са може би най-състрадателните хора. Те не могат да понесат да гледат страданията на друго живо създание, било то човек или животно. Затова притеглят страдащи хора към себе си, поради съчувствието, което излъчват. Често човек с асцендент Риби бива употребен от другите или се оказва прекомерно подвластен поради своето съчувствие, защото не умее да сложи граници.

Духовни качества на асцендент Риби

Енигматични персони като асцендент Риби няма по какъв начин да нямат надълбоко духовно и даже религиозно чувство за живот, само че не в чисто правоверен набожен смисъл, а като вътрешен глас, които им подсказва взаимната връзка, съществуваща сред всички живи същества. В това духовно пространство те предусещат, че материалните богатства и желания са оскъдни.

Затова в живота тези хора не са рационални и даже не имат логичен метод към всекидневието. Води ги интуицията и възприятията им, а не мозъкът им.

По тази причина те обичат спокойствието, единението, с цел да реализиран прочувствен и душевен баланс. Въображението им постоянно заменя действителността, тъй като намират околния свят за прекомерно недопечен, придирчив и негостолюбив.

Разбирания на асцендент Риби

Асцендент Риби има правилен нюх и схваща, че в живота съществува доста повече от това, което може да се схване и изясни и по тази причина живеят с отворено схващане за надсетивното. Интересуват се от психологични феномени, телепатия, парапсихология и други. Те нямат ясни, избрани настройки и могат да възприемат доста повече гледни точки за годни. Това обаче от време на време им основава възприятие за неустановеност и объркван, само че пък и за еластичност при решение на някакъв проблем, тъй като вероятните решения постоянно са повече при тях.

Асцендент Риби в композиция със зодия Овен

 Асцендент Риби Снимка: boredpanda

Комбинацията на асцендент Риби със зодия Овен основава същинска детонация от страсти. Те носят импулсивността и прибързаността на Овена, само че ги съчетават с нюха на асцендент Риби и постоянно се възползват от тази композиция. Втурват се стремително и не изчакват в основаната обстановка, а работят бързо, което е особено за Овена. Но щом срещнат опозиция се отдръпват бързо, както се поставя на един асцендент Риби. Пак от асцендента идва склонността им да се двоумят дълго дали да упорстват като характерен Овен или да се отдръпват, както им нашепва асцендента.

Странно е да види един Овен, който работи под въздействие на страстите, само че постоянно избира да не прави нищо, тъй като по този начин му е по-лесно. Това е тъй като асцендент Риби е надвил в този миг.

Като всеки Овен тези представители на знака желаят да се борят за мястото си под слънцето, само че им е мъчно да станат дейни и да водят битка за това, което им принадлежи, тъй като асцендентът им пречи. Поради това упрекват другите хора, ориста и всевъзможни други спънки за проблемите и неуспехите си.

В момента, в който вземат нещата в свои ръце, зодията им става водеща и те доближават повече, както в личностен, нравствен, по този начин и в веществен проект.

За хората с такава композиция в хороскопа парите не доближават най-често не заради некадърност да ги придобият, а заради мързел, боязън от новото или желание някой различен да се грижи финансово за тях. Ако разчитат на себе си и развиват гениите си, които безспорно имат, ще имат по-голям триумф, в сравнение с в случай че разчитат на различен.

Любов и брак при Овен с асцендент Риби

Асцендент Риби дефинира любовта да бъде възприемана в нейната най-чиста и нежна форма. Стремежът на тези хора е постоянно да бъдат влюбени в колегата си, само че и да имат любовни и брачни връзки, които са образец за удивление от близките.

Двойката, която основава тази композиция, постоянно е хармонична и се опира освен на физическа, само че и на духовна непосредственост. Често бракът е с човек, който работи в същата област - сътрудник или съидейник, с който се реализира единство и схващане също на чисто битово равнище. Много постоянна е връзката им с хора, с които живеят елементарно и умерено, в цялостно съгласие в духовна и битова естетика.

Намирането на подобаващия сътрудник нормално се превраща в най-хубавото попадение в живота им, тъй като се оказва и тласъка за останалите им житейски проявления и триумфи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР