Манчестър Юнайтед не се страхува от доминацията на Манчестър Сити

...
Манчестър Юнайтед не се страхува от доминацията на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Диого Далот: Не трябва да си аутсайдер, когато си в Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед не се опасява от превъзходството на Манчестър Сити и ще опита да се възползва от статута си на новобранец в устрема да завоюва купата в шампионата ФА Къп в Англия, счита бранителят Диого Далот преди утрешния край на стадион " Уембли ".

Градските противници Сити и Юнайтед имаха друго показване през сезона, откакто " жителите " завоюваха купата в британското състезание за четвърти следващ път, а " алените дяволи " завършиха на осмо място - най-лошото им класиране в ерата на Висшата лига.

" Манчестър Сити господства в последните няколко години. Но, когато играят Сити против Юнайтед, нямам доверие, че те ще дойдат с концепцията, че се опасяваме от тях. Те знаят, че ние също желаеме да спечелим, тъй че ще бъдат на най-високото си равнище, а ние би трябвало да създадем същото ", призна португалецът пред вестник " Мирър ".

Манчестър Юнайтед има една победа в последните си пет участия във финала на ФА Къп - с 2:1 над Кристъл Палас след продължение през 2016 година. През предишния сезон отборът отстъпи пред Манчестър Сити с 2:1 в мача за трофея.

" За мен персонално това, че не сме любимци във финала, ми дава повече сила. Но не би трябвало да си новобранец, когато си в Манчестър Юнайтед. В бъдеще желаеме да бъдем тимът, който всички считат, че ще победи ", сподели още Диого Далот.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР