В следващите редове ще ви разкрием 10 малко известни факта

...
В следващите редове ще ви разкрием 10 малко известни факта
Коментари Харесай

Жени Калканджиева не шофира заради проблеми със зрението

В идващите редове ще ви разкрием 10 малко известни обстоятелството за Жени Калканджиева:

 

Ето ги и тях:

 

Факт №1

На „ Мис Свят ” се забърква в скандал с други участнички

В младежките си години Жени е много недисциплинирана и буйна. Заминава за състезанието „ Мис Свят “ без огромни упования и без да се напъва изключително. В строго охранявания хотел, където са настанени участничките, я хващат да пуши в компанията на Мис Макао, Мис Нова Зеландия и Мис Австралия.

Хубавиците се събират да пафкат в тоалетната, включва се противопожарната тревога и настава огромна суматоха. Пристига защитата и следва мъмрене за девойките, неспазващи разпоредбите. После същите девойки се измъкват скрито измежду нощ по спешната стълба. Отиват в близкото казино, с цел да играят на машинките. Пак ги хващат в крачка и получават последно предизвестие за изключване от уредниците.

 

Факт №2

Има уплаха от гръмотевици и солариуми

Калканджиева наподобява непоклатима, само че и тя има своите терзания, даже уплахи. Страх я е да вземем за пример от гръмотевици, светкавици и от солариуми. Последните провокират у нея клаустрофобия. „ Като се затвори това нещо, имам възприятието, че няма да мога да изляза и ще се настойчивост като пиле ", споделяла е стилната шефка, която избира да е с бяла кожа, само че не и да натрупа загар в солариум. Иначе като всеки човек и тя от време на време се тормози за здравето на най-близките си. „ Изобщо не съм безстрашна. Страхувала съм се за работата си. Страхувам се животът ми да не стане прекомерно отегчителен, опасявам се за ситуацията в България, опасявам се, когато се возя с висока скорост ", споделяла е тя.

 

Факт №3

Не кара поради проблеми със зрението

Жени от години изпитва усложнения със зрението си – въобще не вижда в тъмното. Поради тази причина хората постоянно я мислят за високомерна, тъй като присвива очи и гледа намръщено.

„ Когато съм в някое заведение, аз може да виждам право в индивида, само че не го виждам. И хората мислят, че се издувам ", разяснява Калканджиева.

Офталмолог й предлага да постави очила, само че тя отхвърля да ги носи. Заради проблемите си синеоката брюнетка е спряла да кара.

 

Факт №4

Ванга познала, че ще има по-млад мъж

Калканджиева не крие, че в някои връзки е суеверна. Постоянно целува телефона си, когато види идентични числа, незабавно си намисля нещо хубаво и долепя устни до екрана. Някои от желанията й дори са се сбъднали – е, по-реалистичните. Иначе не има вяра във врачки и предсказания. Преди време се е случвало да обикаляла по гледачки, само че това, което са й предричали, не се е сбъдвало. „ Сами чертаем ориста си със своите дейности ", безапелационна е Жени.

Навремето обаче майка й е ходила при Ванга. Петричката пророчица предрекла: „ Щерка ти доста ке се прочуе и ке си вземе по-млад брачен партньор. Така и станало.

 

Факт №5

Пее прелестно, мечтае да стане певица

Калканджиева от дребна мечтае да се изявява на сцената, само че не навръх стилния подиум. Тя има отлични гласови данни и пее прелестно, настояват хора, които са ходили с нея на караоке Детската й фантазия е да стане певица. Малката Жени по през целия ден се разхожда и репетира с дезодорант в ръка. Но след това животът я води по други пътища. През 1996 година печели състезанието „ Мис България " и започва сполучливата си кариера на манекенка. Осъзнава обаче, че тази работа е до време и има възрастови ограничавания. Така основава фешън организация „ Визаж ”, влиза в ролята на бизнес дама и стартира да набира млади лица, подобаващи за фотосесии и реклами.

 

Факт №6

Иска да напише книга

Жени се е заклела тържествено, че един ден ще напише книга. Иска да е автобиографична и да споделя пикантни детайлности от живота й. Все още обаче изчаква, с цел да е изцяло подготвена и в мир със себе си – чак тогава ще разкрие някои от интимните си секрети пред необятната публика. Калканджиева обича да чете в дребното си свободно време. Опитвала се е да възпита тази обич и у сина си Георги, само че той като типично момче е с по-буен характер и натъртва на други неща, да вземем за пример на спорта.

 

Факт №7

Като дете носи шини за изправяне на краката

Калканджиева и до през днешния ден минава за хубавица, само че споделя за себе си, че е била грозно дете – естествено руса, само че много пухкава. Ушите й били щръкнали. Наложило се майка й да ги залепя с лепенки, с цел да не ги подгъва, до момента в който спи. Краката й пък били хиксобразни. На 4-годишна възраст Жени носила шини към коленете за изправяне на крайниците. Модната шефка е признателна на родителката си, че тогава обърнала внимание на несъвършенствата във външния й тип и съумяла да ги поправя в точния момент.

 

Факт №8

Не се тормози от възрастта си

Евгения не изпада в меланхолия или в Сатурнова дупка преди рождения си ден. Вярва, че когато човек работи и не стопира да бъде деен, няма време да се замисля за такива неща и да страда от напредването на възрастта. „ Вършете това, което обичате и ви носи благополучие! Така ще запазите духа си млад ", поучава Калканджиева. А тя прави тъкмо това. Вече 29 години ръководи фешън организация „ Визаж ". Жени стартира с огромен възторг и неблагоразумие в едно мазе на ул. „ Юрий Венелин ". Моли се на компании за облекла, на други за пари, търси зали за ревюта и се пазари за цени. За да я одобряват съществено, се облича доста строго – яката закопчана догоре.

 

Страхува се, че може да даде неверни сигнали на някого. „ Имала съм неприлични оферти – освен към мен, само че и към организацията. Например: „ Какво ще кажете да ви наемем за един рожден ден? ". Аз отбивах офанзивите с въпроса: „ По коя телевизия ще се излъчи, тъй като за нас е значим рейтингът? “. Когато някой ми каже: „ Може ли да ме запознаеш с една от твоите манекенки, че съм си я харесал ", давам отговор: „ Че ти какъв мъж си, щом не можеш да се запознаеш с едно момиче! ", разяснява Калканджиева.

 

Факт №9

Помага на украинска майка с 3 деца

Въпреки спорния си медиен облик Калканджиева има положително сърце и е състрадателна. Преди известно време оказва помощ на украинска майка с 3 деца. Намира квартира на дамата, а след това я урежда и на работа. Заема се да търси и учебно заведение за хлапетата.

 

Жени не крие, че е разочарована от политическата конюнктура в страната ни. Преди не пропущала на гласоподава на избори, само че към този момент е спряла. Изморила се е да следи свадите в Народното събрание. Когато види, че се разяснява политика по малкия екран, незабавно сменя канала,

 

Факт №10

Споделя всичко с брат си Йордан

Жени е доста близка с по-големия си брат Йордан, който е живял и работил в Австрия. Преди време тя показа блага фотография на батко си като боец.

„ Първо рандеву. Благоевградски новобранец ", написа Калканджиева под остарелия черно-бял кадър, който очевидно й подухва доста мемоари. Именно Йордан. защитаваше Евгения по време на скандалното й присъединяване в риалити шоуто „ ВИП Брадър ”. Модната шефка беше много близка и с майка си. За страдание, тя умря през 2016 година Не тъкмо по този начин обаче стои въпросът с татко й. Миската е признавала, че преди време е хващала баща си в невярност. „ Аз съм желязна и знаех, че мама не би трябвало да научава. Предупредих брат ми – нито дума, с цел да не я разстройваме! Той, естествено, издъни нещата ", разказвала е шестата. по хубост в света.

Източник: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР