Диляна Попова е родена преди почти 43 години в град

...
Диляна Попова е родена преди почти 43 години в град
Коментари Харесай

Диляна Попова: Такова животно като любовта не съществува!

Диляна Попова е родена преди съвсем 43 години в град Гулянци, на 3 км от Дунава. Там живее до 8 клас, след което се реалокира в Плевен, където приключва Техникум по облекло. След това приключва и Моден дизайн в Нов български университет в София. Кариерата й на модел стартира с помощта на сестра и Елиза, която изпраща нейни фотоси в фешън организация „ Ексграунд “ Снимала се е за доста списания, взела участие е в ревютата на доста дизайнери, в реклами и видеоклипове. На 19 година стартира да се труди като модел. Работила е в куп страни в Европа и Азия.

 

Най-много й харесва да се снима в реклами, а минимум обича да дефилира в ревюта. Предпочита да се снима, тъй като не може да върви на токчета. Диляна споделя, че първото и гадже е от Гулянци, с него в ходила 6-7 години и точно той я е направил жена. Първият секс се случил в апартамент на техни другари, на безпристрастен терен. „ Аз имах няколко първи пъти, тъй като малко по-трудно стана при мен – болеше ме доста... Имаше няколко опита с него, до момента в който се получи “, откровеничи преди време манекенката.

Тя споделя още, че няма нищо срещу да прави секс на много необикновени места – върху пералня, в пещера, в кухня, на градеж, Първоначално Диляна стана известна като моделка и манекенка, по-късно доби известност и като гадже на Дичо от Д2, с който бяха дружно 5 години.

 

„ Тя доста пътуваше, непрекъснато я нямаше “, споделя солистът на Д2 като причина за раздялата им.

А както е споделил народът – надалеч от очите, надалеч от сърцето. Въпреки това той твърди, че е запазил другарските си връзки с ексдамите на сърцето си, измежду които и Диляна. Така твърди през днешния ден Дичо, само че след раздялата се оплакваше, че Попова му е изневерила, и това е поставило завършек на връзката им.

След раздялата им синеоката хубавица пък показа, че си е тръгнала от артиста, тъй като той имал мераци за колективен секс. Дичо постоянно й повтарял, че би се възбудил, в случай че я види с други мъже. „ Обидих се, скарахме се и в последна сметка аз избрах да се махна от него “, призна преди много години Попова.

 

След Дичо синеоката хубавица взема решение да постави край и на манекенската си кариера. Това се случва. през 2008 година, когато е на следващото си моделско „ турне “. Омръзва й да скита с куфар в ръка по летища и хотели, писва й с кастингите, с възприятието да си надалеч от вкъщи, и взема решение да обърне нова страница. През 2010 година се снима за българското издание на „ Плейбой “ и е момиче на корицата на броя му за месец октомври. После идва концепцията да стане дизайнер и да шие облекла. Ателието й просъществува по-малко от 2 години и банкрутира.

 

През това време хубавицата завърта главата на не един и двама красиви, известни и богати мъже, и се насочва към актьорската специалност. Автомобилният играч Георги Тонев, търсеният от Интерпол Христофорос Аманатидис – Таки, актьорите Фахрадин Фахрадинов и Асен Блатечки, са единствено част от мъжете в живота на моделката от Гулянци. С Блатечки до последно отричаха връзката си, даже и когато манекенката към този момент беше бременна със сина им Борил. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, като преди няколко години дефинитивно сложиха завършек на връзката си.

 

Синеочката се кълне, че обратно на клюките по неин адрес в никакъв случай не е спала с мъже за пари.

„ Никога не бих спала с някого за пари, авторитет или с цел да ме уреди някъде “, безапелационна е водещата на „ Островът на 100-те гривни “. Признаваобаче, че не има вяра в всякакви остарели понятия, обещанието пред олтара, че някой ще обича другия, до момента в който гибелта ги раздели. Ако той го изрече и желае да е откровен и почтен, би трябвало да се лиши от доста неща в живота си отсега нататък, а в случай че единствено го произнесе като обвързване, в действителност ще е неистина.

 

Бившата половинка на Блатечки твърди, че никой не знае какво му готви ориста, с какви изненади ще се сблъска отсега нататък, по тази причина е и срещу това обвързване, което е за „ цялостен живот “. Самият живот съгласно нея бил една дълга улица с доста пресечки и в никакъв случай не знаеш на коя от тях ще срещнеш по-истинският и по-хубавият и ще се влюбиш. Впрочем такова животно като обич няма, стига до прекаленост моделката. Наречена е по този начин от възпитание, а в действителност е полово привличане.

„ На първо място в живота е сексът, а не любовта, и това не е моя фраза, споделили са я доста други преди мен “, откровеничи Диляна.

 

Романтиците несъмнено няма да я схванат, само че тя отстоява мнението си и до момента връзките й не са я водили към олтара, където самата тя не желае да отиде. Всяка връзка е предпоследна, счита някогашната манекенка, която през днешния ден е щастлива с предприемача милионер Лъчезар Захариев.

 

Диляна и Лъчезар се срещнаха, откакто актрисата се раздели с бащата на сина си – Асен Блатечки и известно време бе в меланхолия.

 

Човекът, спечелил доверието на хубавицата, е един от най-известните ресторантьори у нас, който години наред управляваше обичан на нощните купонджии плажен бар на къмпинг „ Градина “. Освен това Лъчезар Захариев е и в управата на Българската асоциация на заведенията и е чест коментатор в малките екрани по въпросите за ресторантьорския отрасъл. Разбира се, ресторантьорът има и постоянни финанси.

 

Проститутка, момиче на повикване, развратна мръсница...

Такива са, общо взето, функциите, които Диляна Попова е играла в киното.

В „ Стъклен дом “ е била елитна продажница в Италия, в „ Love.net “ беше момиче, което можеш да си поръчаш за секс от уебсайт за запознанства.

В „ Революция Z “, „ Завръщане “ и „ Завръщане 2 “ брюнетката също не свети с кой знае какви роли. Преди 13 години бе първият екранен дебют на Диляна Попова. Това се случи в „ Станция Нова “, където хубавицата води класацията „ Последно 10 “. Тогава тя заместваше титулярния водещ Стефан А. Щерев, който бе на театрално турне отвън границите на България.

 

След няколко месеца следва завръщането на Диляна в малкия екран и ще забележим по какъв начин ще се оправи в ролята на водеща и дали ще е сполучлива конкуренция на Ралица Паскалева – водещата на „ Игри на волята “. Снимките на „ Островът “ към този момент започнаха във Филипините.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР