Облак от зловещ оранжев дим е заснет над град в

...
Облак от зловещ оранжев дим е заснет над град в
Коментари Харесай

„Експлозия“ в Билингам: Оранжев облак изпълва небето, тъй като местните жители се страхуват от „огромно изтичане на химикали“

Облак от злокобен оранжев пушек е сниман над град в Тисайд след приключване на газ.

Видео демонстрира облак пъстър пушек над цех за торове в Билингам, Стокън-он-Тийс, в петък следобяд. Един гражданин разказа случая пред локалните медии като „ голяма химическа детонация “.

Полицията удостовери, че е имало приключване на газ на мястото, само че сподели, че няма пострадвания или по-голям риск за обществото. Публикувайки фрагменти от дима на X, един гражданин показа: „ Хубава бликам от гадно изглеждащи неща преди малко излезе от индустриалния цех в Билингам и в този момент всички аларми се включват (а не е 10 сутринта във вторник). Затворете прозорците си и порти Билингам! "

Пожарно-спасителната работа на Кливланд удостовери, че е била извикана за случая и проверява, като се оповестява, че в града е бил чут мощен гърмеж, оповестява Teesside Live. Говорител сподели, че са получили позвъняването през днешния ден в 12:23 ч. за отчети на детонация и пушек и са на място.

Жителите бяха шокирани да видят оранжевия облак, което предизви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР