Млада бургазлийка с детска церебрална парализа има нужда от средства,

...
Млада бургазлийка с детска церебрална парализа има нужда от средства,
Коментари Харесай

Да бъдем добри! Нека помогнем на Таня в битката й да проходи!

Млада бургазлийка с детска церебрална парализа има потребност от средства, с цел да замине на рехабилитация в чужбина. Заради неналичието на финанси Таня пропуща един от курсовете от значимите за възстановяване на положението й процедури. Вероятно това ще се случи и с другия, плануван за края на този месец. Надеждата на нейната майка Недялка е да успее да събере 5 200 евро за терапиите в клиника във Виена, които са планувани за края на май.

Прочетете трогателното писмо, изпратено от Недялка Гръкова до Burgas24.bg :

" Борбата ни продължава нуждаем се от средства за ежедневна рехабилитация както в чужбина, по този начин и тук в България.Много от вас наблюдават протичащото се с Таня за което ви Благодаря! Не успяхме да заминем за полската клиника по рехабилитация, терминът ни беше 24. 03. 2019, само че нямахме нужните средства. Следващата планувана дата е 25. 05. 2019 четири седмичен курс на стойност 5 200 евро. Изключително значимо е за нас да заминем, защото след извършения обзор във Виена други Крепс предложи неотложно да стартира Локоматна терапия и рехабилитация. На 19 април имаме термин в център по рехабилитация Ренона-Австрия за 5 600 евро, само че надали ще успеем! Аз имам вяра, че положителните хора с огромни сърца съществуват и дружно можем да изпълним фантазията на Таня за самостоятелен живот от инвалидната количка!

Моля ви, подайте ѝ другарска ръка, а тя ще ви подари своите триумфи! Моят ангел с пречупени криле, както назовавам аз моето самоуверено момиче, се нуждае от зрънце Надежда от глътчица Вяра, от една другарска подадена ръка, с цел да продължи да се бори и да реализира фантазията си, към която самоуверено се е устремила. Таня се нуждае от вашата Доброта! Тя е едно особено момиче, което е на този свят да научи нас хората на съпричастност и на добрина, че нейната болежка и страдалчество ни учат да бъдем по-човечни и положителни! Когато човек стори положително без насила, тогава Бог поглежда към земята, усмихва се и споделя: " Дори единствено поради този момент си струваше да сътворя света ". Таня няма потребност от страдание, а от протегната другарска ръка!За да направи по-лек и самостоятелен живота си! Често й споделям, че по пътя на своята битка ще срещне положителни хора, който ще оказват помощ животът й да стане по-лек и тъгата от очите й да изчезне и на нейно място ще блесне насладата от това, че ни е научила на добрина. Моля дано накараме Таня да повярва в думите, който и споделям, дано положителното протегне своята ръка и нейната задача бъде сполучлива! Не би трябвало и не желаеме да стопираме да се борим по тази причина апелирам споделяйте апелите ни изпращайте дарителски SMS. Моля дарете Надежда! ", написа майката на момичето Недялка Гръкова.

Ето по какъв начин може да помогнете:

DMS TANIA на 17777

* PayPal сметка: [email protected]

* Дарителска сметка в ПроКредит Банк

IBAN: BG77PRCB92301036576316

BIC: PRCBBGSF

Титуляр: Стоянка Георгиева Гръкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР