Фестивалът Франкофоли приключи, но емоциите след двата дни изпълнени с

...
</TD
>Фестивалът Франкофоли приключи, но емоциите след двата дни изпълнени с
Коментари Харесай

Франкофоли приключи, но емоциите не стихват

Фестивалът " Франкофоли " завърши, само че страстите след двата дни изпълнени с френска музика не стихват, предава Plovdiv24.bg

Настроенията към тазгодишното издание са в двете крайности. Някои са възхитени, а други имат своите забележки. Животът е пъстър и тъкмо затова ще съберем дружно възгледите на хората, с цел да помогнем на уредниците идващото издание на " Франкофоли " през 2025 да бъде най-хубавото досега. 

Най-важното нещо, което събира всички фенове на френската музика, са в действителност артистите. Тази година подборът бе повече от страховит.

Творците бяха отвън рамката на комерсиалните изпълнители и май тъкмо това завоюва меломаните. Самите осъществявания бяха ексцентрични, непретенциозни, само че толкоз докосващи. 

Певицата Барбара Прави беше абсолютният образец на това. С френски финес пренесе публиката на друго равнище. Всеки един от присъстващите откри своя любим по време фестивала - за едни това бяха Deluxe, а за други Nouvelle Vague. Ищар е може би най-големият победител, получил още повече обич и почитание на българската аудитория.

Еуфорията не разреши на паузите сред изпълнителите да създадат огромно усещане на хората. По-скоро те ги използваха, с цел да си купят нещо или пък да се освежат. През първата вечер те бяха запълнени от артиста Игор, който за жалост липсваше през втората вечер и изпълнителите трябваха да излизат на сцената без показване.

Опашките за безалкохолно и коктейли бяха огромни по време на събитието. Жегата на открито несъмнено " отвори глътката " на събралите се хора.

Голяма част от хората разясниха, че биха излезли от зоната на концерта, с цел да си купят вода и да се върнат, само че това било невероятно. По думите им, в случай че излезеш един път, повторно не можеш да се върнеш.

Организаторите се бяха погрижили да има над 40 химически тоалетни, с цел да бъде удобно на присъстващите меломани. На територията, където се организираше фестивала липсваха задоволително кошчета за отпадък, както и места за сядане. Голяма част от присъстващите излизаха отвън заградената зона, с цел да могат да поседнат за малко. От друга остаряла по този начин елементарно се създаваха контакти и другарства сред хората.

Със сигурност не можем да обхванем всички гледни точки на присъстващите, само че знем, че цифрата три носи благополучие, по тази причина с неспокойствие чакаме идващото издание на " Франкофоли ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР