Мисля, че вече за всички българи стана ясно демокрацията на

...
Мисля, че вече за всички българи стана ясно демокрацията на
Коментари Харесай

Голям скандал! Какво реши Борисов за Радев

Мисля, че към този момент за всички българи стана ясно демокрацията на Радев какво е. Това съобщи в Раковски водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се включи онлайн във Facebook.  " Няма католици, няма православни, те репресират всичко ", сподели Борисов пред стотици поданици на Раковски, които го посрещнаха пред църквата " Пресвето сърце Исусово " в града.

Борисов е в Раковски, защото " Икономическа полиция " профилактира купения корпоративен избор.

По информация на Дани Каназирева имало полицейския произвол, над 40 души са били привиквани през 15 минути в полицията.

На хората не са повдигани никакви обвинявания, като са ги принуждавали да подписват предупредителни полицейски протоколи, тъкмо както Бойко Рашков правел със стотици и на предходните избори, сподели тя.

Борисов бил осведомен за репресии над елементарни хора и пристигнал на място да ги поддържа.

" Мисля, че стана ясно демокрацията на Радев какво е. Петя и Нанков ще ги викат, с цел да ги разпитват. Ще отидат единствено с цел да ги снимат. Аз преди 10 минути й споделих да каже на тези, които желаят да я разпитват, да им каже да й изпратят призовка или да отиде в понеделник. Тя в този момент би трябвало да си остави акцията, с цел да прави на Радев сеир ", сподели Борисов.

Вчера вечерта за следващ път Радев задължи младите в България с нов дълг.Взет е още половин милиард дълг, сподели той и добави: " Промяната по този начин продължава, че от 23% дълг в този момент той е 30%. Докато прави тези фантасмагории, че аз имам банка, аз към този момент съм оформил документите и през днешния ден го давам на съд ", разкри водачът на ГЕРБ. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР