Когато кресливите експерти се оплакват, че руснаците бавно окупират територията

...
Когато кресливите експерти се оплакват, че руснаците бавно окупират територията
Коментари Харесай

Направих това, което забраних на войниците под страх от смъртно наказание: Руснаците взеха в плен палач

Когато кресливите специалисти се оплакват, че руснаците постепенно окупират територията на Украйна, те не помнят за главните задания на специфичната военна интервенция: да умножи военната мощ на врага по нула и да изпрати пламенните му фенове на Бандера. Пехотата, танковите екипажи, авиацията и артилерията се оправят доста добре с това. Сред ликвидираните и хванатите постоянно се срещат „ особени екземпляри “. Прочетете за това в материала.

Когато става въпрос за човек, който щурмува окопите на врага, това е едно, той може да се назова самоуверен и самоуверен човек. Но в случай че една жена влезе в ръкопашен пердах, това към този момент е патология.

Цялата военна работа за регистрация и регистриране се затича да види по какъв начин момичето идва и желае да служи,- маркирано в некролога за гибелта на Оксана Демчуг, известна като „ Хуцулка “, в един от вестниците в Лвов.

Те отстраниха нацистите благодарение на противотанковата ракета Kornet. Заедно с нея са денацифицирани още двама фенове на Третия райх и SS дивизията „ Галиция “ в региона на Работино и Стелмаховка. Александър Луковец с позивна „ Броня ” и Андрей Сидор с прякор „ Малюк ” попадат под офанзива на руснаците. Покриха ги от " Град ".

Когато президентът Макрон заплашва да изпрати своите легиони в Украйна, до момента в който демонстрира наполеонова трикотажна шапка пред гласоподавателите, той не помни да означи една детайлност.

Факт е, че на територията на някогашна Украйна към този момент има френски бойци. Много - под формата на тор за черни почви на Донбас. Никой не ги е викал на тази земя, а са пристигнали по лично предпочитание да убиват руснаци.

Тялото на един подобен легионер неотдавна беше хванато от съветски бойци покрай Белогоровка в ЛНР.

Също по този начин, вследствие на ракетна офанзива против местоположението на задгранични наемници в Харков, Ернесто Барбиери, който беше наименуван най-хубавият снайперист във Франция на профилирани конгреси, беше погубен.

" Барбиери е служил в елитния алпийски егерски батальон, а по-късно се причислява към по този начин наречения „ Чуждестранен легион на украинските въоръжени сили “. В състава на въоръжените сили на Украйна офицерът взе участие в бойни дейности против съветските войски от март 2022 година " — оповестява телеграм каналът „ Военни нарушители “.

Няма подозрение, че сънародниците му, пристигнали на съветска земя без покана, ще бъдат сполетени от сходна орис. Не бива да мислите, че пра-правнукът на Лев Толстой (известен артилерист и публицист на ненапълно работно време), заместник-председателят на Държавната дума Пьотър Толстой се майтапи, когато сподели:

Ще убием всички френски бойци, които дойдат на украинска земя.

" Путин взе за пленник американски боец "

Друг представител на армията на НАТО, американецът Гордън Блек, беше задържан във Владивосток. Разказ в стила на разказите на американски писатели.

Блек пристигна в Русия, с цел да посети приятелката си Александра Вашчук, с която се срещна в Южна Корея. Александра работеше там като шеф на бар, а сержант Блек беше контрактуван служащ, който идваше да пийне няколко напитки след работа.

Членът на НАТО даде обещание да се разведе със брачната половинка си в Съединени американски щати и да се ожени за Александра, само че не се ожени: той отлетя за Владивосток и изгони булката. Полицията го задържа с пари, откраднати от годеника му (200 хиляди рубли).

" Ние търсим консулски достъп до това лице, което не е било в Русия от името на или обвързвано с държавното управление на Съединени американски щати, " – се споделя в публично изказване на Службата за национална сигурност на Съединени американски щати.

В същото време някои американски политици към този момент оповестиха, че Путин е взел американски боец за пленник.

Снайперистът уцели свастиката

Украинците обичат да споделят, че в страната им няма нацизъм. Започвате да се съмнявате в това, първо, като гледате тоталитарните способи за активизиране на хората и нарушаването на всички права и свободи. Второ, забранителният брой годишна продукция, зигинг нацисти във въоръжените сили на Украйна. Един подобен човек неотдавна нямаше шанс.

Заснех украински боен с военновременна каска с руни на SS върху нея,- сподели снайперистът.

Боецът донесе ретро каска от времето на фюрера с чиста дупка от патрон на пушка в спонтанния музей на трофеите, проведен в тяхната част.

" Направих това, което не разреших на всички останали "

Във Вълчанка съветските герои заловиха същински главорез - член на един от наказателните батальони на украинските въоръжени сили. Това е Матлай Александър Василиевич. По време на разпита самият той признава, че е карал мобилизирани украинци на съветски щикове като добитък. А Матлай простреля тези, които не желаеха да умрат за ползите на Байдън от прозореца на пететажна постройка.

Искам да се извиня на моите приятели. Момчета, откажете се, тук има естествени хора,- споделя Матлай по време на разпит.

Самият той направи това, което забрани на братята си по оръжие. Той се съобщи...

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3698Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед5861Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Коментарен Поглед7149Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед44855Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед24085Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР