Министерският съвет одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерството на

...
Министерският съвет одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерството на
Коментари Харесай

Кабнетът одобри 10 млн. лева допълнителни разходи по бюджета на МВР

Министерският съвет утвърди спомагателни разноски по бюджета на Министерството на културата за 2020 година в размер на 102 825 лв.. Сред контрактуваните в Коалиционния съвет и утвърдени от държавното управление нови социално-икономически ограничения за отговор на епидемиологичната рецесия е увеличението с 30% на разноските за личен състав, зает с действия по обслужване и работа „ на терен “, в интензивно и директно взаимоотношение и контакт с жители, регионални и общински администрации, юридически лица на първа линия, изискващи характерни компетентности.

Осигуряването на средствата би разрешило еднократно установяване на нов размер на главните месечни заплати на чиновниците в Националния институт за недвижимо културно завещание, по-високи с не повече от 30 на 100 от досегашния размер.

С друго държавно разпореждане са утвърдени спомагателни разноски в размер до 10 000 000 лева по бюджета на Министерството на вътрешните работи за 2020 година за финансово застраховане на подписани контракти за осъществяване на действия, свързани с издаването на българските персонални документи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР