Рядко нещо може да ни развълнува наистина да приготвим буря

...
Рядко нещо може да ни развълнува наистина да приготвим буря
Коментари Харесай

Купувачите харесват новата гама съдове за готвене Pêche на Le Creuset за шикозни летни събития

Рядко нещо може да ни развълнува в действителност да приготвим стихия в кухнята, само че чисто новата гама съдове за готвене на Le Creuset може просто да бъде нещото. Емблематичната марка преди малко пусна своя, който вижда някои от най-популярните й саксии и панталони, които се завръщат в нов, подготвен за лятото пастелно розов цвят.

С цени, вариращи от £15 до £285, можете да вземете всичко - от съдове за печене и гювечи до поставки за лъжици и чаши и новия прасковен нюанс, като всяко парче има присъщия градиентен модел на марката. Колекцията е толкоз красива, че е съвсем невероятно да не се вълнуваме от организирането на идната ни вечеря и ще я вземем напряко от фурната и ще я сложим начело и в центъра на масата, с цел да я покажем.

Ако желаете да започнете с малко и да изградите сбирката си с течение на времето, чашата Stoneware,, е идеалното място да започнете. Не единствено, че красивият розов цвят е отлично допълнение към вашата сервировка на масата, само че и дизайнът на каменинова...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР