Министър-председателят Кирил Петков доказа, че няма намерение да защитава националния

...
Министър-председателят Кирил Петков доказа, че няма намерение да защитава националния
Коментари Харесай

ВМРО към Кирил Петков: Няма да допуснем отстъпки от позицията за Северна Македония

Министър-председателят Кирил Петков потвърди, че няма желание да пази националния ни интерес по тематиката „ Македония”, се показва в позиция на Вътрешна македонска революционна организация.

Според Вътрешна македонска революционна организация не може да се приказва за смяна в рамковата позиция на България по отношение на Северна Македония и допълват, че тя е подкрепена от 70% от българското общество.

“В следващото предателско и необразовано изявление обаче министър председателят ни осведомява, че работи експедитивно за РСМ и правата на малцинствата. Явно няма желание да пази ползите и правата на българския народ. В изявлението си той приказва за „ поетапни тематики, в това число правата на малцинствата “. Ние от Вътрешна македонска революционна организация изрично заявяваме, че българите в Република Северна Македония не са малцинство и в никакъв случай не са били малцинство по тези земи. Липсата на исторически знания са голям проблем, що се отнася до толкоз съществени тематики като геополитика и определянето на народен интерес. Ако министър председателят приказва за някакво мислено „ македонско малцинство “, то е редно на секундата да си подаде оставката и да се върне в обичаната си Канада час по-скоро”, допълват от Вътрешна македонска революционна организация.

“Работихме за построяването на ясната и поредна българска позиция в връзките сред България и Северна Македония и няма да допуснем подчинение от нея!”, показват още от партията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР