Основата на възможностите на лидера на Кремъл Владимир Путин е

...
Основата на възможностите на лидера на Кремъл Владимир Путин е
Коментари Харесай

Зеленски: Всяко ограничаване на терористичния потенциал на Русия е принуда към мир

Основата на опциите на водача на Кремъл Владимир Путин е терорът, тъй че всяко ограничение на терористичния капацитет на Русия е насила към мир.

Това сподели във видеообръщение Владимир Зеленски, представен от " Укринформ ".

" Путин няма нищо друго с изключение на гнет. Това е основата на неговите благоприятни условия. И всяко ограничение на терористичния капацитет на Руската федерация принуждава Русия към мир. Нашите оръжия за отбрана на украинските позиции, нашите взаимни дипломатически старания в името на Формулата на мира, нашата работа за юридическата отговорност на Русия за войната - всичко това доближава мира ", сподели той.

Президентът сподели, че съветските убийци интензивно употребяват управляеми авиационни бомби в региона на Часов Яр, в Покровско направление, покрай Липци в Харковска област и в други региони на бойни дейности.
 Украйна оповестява за две съветски офанзиви в Харковска област
Украйна оповестява за две съветски офанзиви в Харковска област

Според отчета и двете са били отбити

" Това ни връща към нуждата от противовъздушна защита - от спомагателни отбранителни системи, които биха могли доста да понижат компликациите за нашите бойци и опасността за нашите градове и общности. Това се отнася и за подготовката за прехода на нашите Военновъздушни сили към нов пердах За страдание в свободния свят към момента липсва успеваемост в тези две задания ", сподели президентът.

Според него украинските управляващи имат обещаваща работа с няколко колегата в това отношение.

" Ние вършим всичко допустимо, с цел да се уверим, че денят ще пристигна допустимо най-скоро, когато можем да прибавим петриотските сили към нашите източни райони, нашите градове като Харков, Суми и други. Благодарен съм на всички наши сътрудници, които схващат тази потребност и нейното значение - същинската стратегическа мощ на противовъздушната защита в тази война ", сподели Зеленски.

Освен това президентът сподели, че през днешния ден е разискал обстановката, по-специално в Донецка и Харковска области, с главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Александър Сирски.
 Зеленски: Настъплението към Харков е единствено началото на по-голяма съветска атака
Зеленски: Настъплението към Харков е единствено началото на по-голяма съветска атака

Украинският водач чака Москва да ускори натиска на североизток
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР