Миналогодишният шампион на US Open Новак Джокович започна защитата на

...
Миналогодишният шампион на US Open Новак Джокович започна защитата на
Коментари Харесай

Джокович отвя като малка гара първия си съперник на US Open

Миналогодишният първенец на US Open Новак Джокович стартира отбраната на купата си по страховит метод през тази година. Световният номер едно прелетя през първото си затруднение в Ню Йорк Роберто Карбайес Баена без особени старания и за по-малко от два часа.

Сърбинът не остави шансове на испанеца и го разруши с 6:4, 6:1, 6:4 единствено за час и 50 минути на корта. Така той мина във втори кръг, където го чака сходно неособено високо затруднение в лицето на непоставения Хуан Игнасио Лондеро.

Иначе в първия сет Ноле имаше потребност от един пробив, с цел да го запише на сметката си. Карбайес-Баена избави пет брейкбола в течението му, само че се пропука в последния гейм и водачът в ранглистата затвори частта с пробив - 6:4.

Във втората част Джокера действаше като добре смазана машина, направи ранен пробив, след това и още един, с цел да затвори без проблеми при 6:1 и да предначертае ориста на този мач. Той беше решен единствено в три сета, както се и очакваше.

В последната част имаше единствено един пробив, който пристигна в петия гейм. Интересното е, че това беше и единственият брейкбол за цялата част, само че се оказа изцяло задоволителен за Джокович да вземе успеха в него с най-малък % от старания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР