Миналата седмица видяхме как Селена Гомес отпразнува своя 31-ви рожден

...
Миналата седмица видяхме как Селена Гомес отпразнува своя 31-ви рожден
Коментари Харесай

Селена Гомес както не сме я виждали - по бански на лодка

Миналата седмица видяхме по какъв начин Селена Гомес отпразнува своя 31-ви рожден ден. Голямо празненство, доста посетители и прожекция на " Барби ".
 Как Селена Гомес отпразнува своя рожден ден
Как отпразнува рождения си ден Селена Гомес

Парти, торта и...

Но който си е помислил, че с това се изчерпват празненствата на изпълнителката, е сбъркал. Гомес се е отправила дружно с група другари на премеждие по вода.

На стори в профила си в Instagram изпълнителката разгласява няколко фотоси, на които се вижда по какъв начин е на лодка и се любува на слънчевото време.

Разбира се, банският е наложителен, като в тази ситуация Селена е заложила на розов от две елементи, с който демонстрира своята секси страна. Нещо, което не сме привикнали изпълнителката да прави през последните години.

Миналата седмица употребява профила си в обществената мрежа, с цел да честити рождения ден на Франсия Раиса - приятелката, която ѝ подари бъбрек през 2017 година " Честит рожден ден на това особено човешко създание. Без значение къде ни води животът, аз те обичам ", написа Гомес.
 Враждата със Селена Гомес - Хейли Бийбър приказва за най-тъжните и сложни си моменти
Враждата със Селена Гомес - Хейли Бийбър приказва за най-тъжните и сложни си моменти

Моделът с персонално признание

През последните години връзките сред двете приятелки не са изключително топли поради мнения на изпълнителката в интервю за Rolling Stone, че Тейлър Суифт е единствената ѝ другарка в промишлеността. На което Раиса не реагира доста добре, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР