Хубави неща се случват на Велислав Вуцов в последните месеци.

...
Хубави неща се случват на Велислав Вуцов в последните месеци.
Коментари Харесай

Любовта лекува! Връзката на Вили Вуцов с 11 години по-младото гадже го изправила на крака

Хубави неща се случват на Велислав Вуцов в последните месеци. Първо колоритният треньор пребори тежка болест, а по-късно още веднъж откри и любовта.

Специалистът има нова дама на сърцето си. Тя се споделя Люба и е 11 години по-млада от него. Софиянката качи първата им обща фотография във фейсбук. На фрагмента Вили я е прегърнал и нежно я целува. Приятелите на Вуцов засипват двойката с мнения, в които им желаят доста благополучие дружно.

" България Днес " научи, че връзката на експерта и Люба е прясна-прясна. Двамата са дружно от няколко месеца. Отношенията им почнали тъкмо когато Вуцов стартира да се усъвършенства доста от заболяването. Тежкият диабет можеше да коства даже живота на наставника. Именно любовта го въодушевила да се възвърне изцяло.

Интересно е, че след големия медиен интерес двамата отстраниха фотографията дружно от обществените мрежи.

Вуцов дълго време беше самичък след тежкия бракоразвод с някогашната му брачна половинка. 56-годишният Вили има три деца от предходния си брак. Това са футболистите Светослав, Петър и Иван, който е кръстен на именития си дядо Иван Вуцов.

Раздялата на треньора и жена му Светлана бе придружена от доста кавги. Двамата дълго се съдиха за родителските права на тримата си синове.

" Светлана за мен е един неприятен човек - сподели тогава Вуцов за някогашната си брачна половинка. - Неприятното е, че лошотиите на този човек рефлектират върху децата. От това боли. Много! "

В началото и трите момчета бяха при треньора. Най-големият му наследник Иван обаче го изостави и отиде при майка си. Оттогава момчето не поддържа връзка с татко си, което е една от огромните болки на Вуцов.

Двамата със Светлана водиха дълго дело и за къщата им в Евксиноград. Тя бе извоювана от някогашната жена на Вуцов. Тя съумя да му вземе и други активи след поредност каузи. Сред тях бе и бизнес с недвижими парцели във Варна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР