Научих всичко, което трябваше да науча“, споделя младежът, завършил ППМГ

...
Научих всичко, което трябваше да науча“, споделя младежът, завършил ППМГ
Коментари Харесай

Бургаски абитуриент за образователната система: Отличен 6.00, ама само съм зубрил, пълни глупости!

„ Научих всичко, което трябваше да науча “, споделя младежът, приключил ППМГ „ Акад. Никола Обрешков “

Бургаски зрелостник в Слънчев бряг стана шлагер в мрежата след малко изявление с кореспондент. Младежър, чието име не знаем, изяснява, че е от елитната Професионална природо-математическа гимназия в морския град.

Краткото изявление очевидно е извършено на централната алея в курортния комплекс и протича по относително стандартен метод. Водещият пита какво е научил младежът за 12 години в учебно заведение и получава отговор: „ Научих всичко, което би трябвало да се научи! Отличен 6.00 “. Но обстановката се обръща с главата надолу след последвалия въпрос.

„ Ама нещо потребно за живота, или единствено си зубрил? “, пита журналистът и получава отговор: „ Само съм зубрил! Пълни нелепости! “.

Клипът идва ден, откакто във Флагман ви показахме какво е мнението на актуалните зрелостници за просветителната система. Масово те са недоволни от метода, по който се преподава в учебно заведение и считат, че са нужни доста промени. Видеото със приключилия към този момент дванадесетокласник от ППМГ „ Акад. Никола Обрешков “ е задоволително красноречиво и показва, че системата награждава не развиването на мозъка, а наизустяването на информация, от време на време безсмислена, за положителни оценки.

Вижте и самия клип:

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР