Актьорът, който коментираше с типичното си чувство за хумор миналия

...
Актьорът, който коментираше с типичното си чувство за хумор миналия
Коментари Харесай

Той ли ще е Ергенът №4

Актьорът, който разясняваше с типичното си възприятие за комизъм предишния сезон на " Ергенът ", още веднъж се майтапи с сантименталното риалити

Актьорът Филип Буков още веднъж предизвика почитателите си в обществените мрежи с готовността си да бъдеш идващия Ерген, като сигурно няма да си навлече хейта на аудиторията като последния Алек Младенов, написа Hotnews.bg.

Телевизионната звезда качи фотография с роза на разбъркано легло и по този начин даде мотив за клюки, че може той да търси мома в риалити предаването. Буков е кадър на bTV още от времето на сериала " Татковци ", а сега го гледаме като водещ на класацията топ 10 за шоуто " Животът по автентичен метод ", тъй че има всички шансове да влезе и в друго предаване на малкия екран след присъединяване си в " Денсинг старс ".

Името на Филип Буков бе спрягано мощно за Ерген още предходната година. Редом до неговото име, спекулациите подредиха и тези на турската звезда Илхан Шен, който е с българки генезис, риалити звездата Петър Петров, както и поп фолк артистът Меди.

Изненадващо основната роля в най-коментираното предаване отиде при непознатия до този миг Алек Младенов, който разочарова цяла България. Сега Буков още веднъж взе на майтап риалити шоуто, което ражда жестоки бисери в българския ефир в продължение на три месеца, с които артистът с пиперливо възприятие за комизъм нямаше по какъв начин да не се пошегува.

" Кой ще е идващият? ", попита Буков, който постави и емотиконка на череп. Младият Филип в действителност се майтапи и няма да бъде част от идващия сезон на предаването. Актьорът постоянно употребява обществените си мрежи, с цел да разяснява шоуто в не изключително добра светлина и също така отдавна има жена до себе си.
 
                             
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР