Иво Карамански – младши и приятелката му Антоанет Пепе очакват

...
Иво Карамански – младши и приятелката му Антоанет Пепе очакват
Коментари Харесай

Чрна магия за раздяла с Иво Карамански тегне върху бременната Антоанет Пепе

Иво Карамански – младши и приятелката му Антоанет Пепе чакат бебе, което ще се появи на бял свят до броени седмици. Влогърката е в напреднала бременност – към този момент е в осмия месец. С обичания ѝ наскоро се сгодиха. Тя има още три деца от двама разнообразни мъже, само че се надява най-накрая да е случила и актуалната ѝ връзка да просъществува.

След поредност от персонални несполуки в предишното, Пепе се е обърнала към езотериката и се е заела да преоткрива себе си. Започнала е да върви и по врачки. По време на следващото си посещаване при врачка Антоанет разбрала, че има направена магия за разлъка с Иво. Инфлуенсърката доста се стреснала, че настоящите ѝ сантиментални връзки може да се провалят и незабавно подхванала ограничения да разтури прокобата. За задачата направила специфичен обред, който я изчистил от неприятната сила. Антоанет е сигурна, че магията е направена от жена, само че не желае да оповестява името й.

Преди няколко години Карамански-младши претърпя тежка злополука . След случая той изгуби едната си ръка, само че в този момент продължава да се радва на живота. За разлика от жена си, бъдещият баща не има вяра в вълшебства и счита, че злополуката е разследване на нещастно стичане на събитията. Казва, че нито за момент не изпаднал в меланхолия, а поддържал силата на духа си. Майка му – някогашната тв водеща Нели Атанасова, обаче била изцяло сломена.

„ Животът внезапно спря за мен. Един ден Иво пристигна до у дома, хвана ме за ръката и ми сподели: „ Мамо, аз съм взел решение за себе си и ще продължа да пребивавам пълноценно, както е било постоянно до момента. Ако ти продължаваш да се самоизмъчваш, ще ме повлечеш със себе си ”. Тогава осъзнах какъв брой слаба съм в действителност. Вместо аз да съм опора за него, той беше такава за мен, той ми оказа помощ да изляза от депресията ”, разказвала е половинката на артиста Александър Сано, който приема Иво за собствен наследник, въпреки че не му е биологичен татко.

Сега Нели е доста щастлива, че ще става баба и няма срещу, че снаха ѝ има още три деца от двама разнообразни мъже. Даже твърди, че се схващат доста добре и има подготвеност да оказва помощ на младото семейство в грижите за бебето.

Медицината и технологиите са доста напреднали и след злополуката Иво се снабди с съвременна протеза, изплатена от Александър Сано. „ От няколко години се оферират бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Буквално този крак може да прави всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалността на същинската ръка ”, разказвал е известният актьор. Той осинови младежа преди години и в този момент публично е негов татко.

Сано споделя, че Иво е образец за всички, които са минали през сходна ужасна контузия, тъй като духът му не е паднал след претърпяното. От самото начало младежът Карамански понася добре смяната, даже има силата да се майтапи със себе си. „ Киборг, второ равнище ”, коментирал е той в обществената мрежа.

Бъдещият баща се познава с годеницата си Антоанет още от тийнейджърските години. Тогава обаче нямали специфични връзки, а били по-скоро другари Тя е със 7 години по-възрастна от него. Хубавото е, че инфлуенсърката приемала мъжа си даже и с дефектите му, а той пък нямал нищо срещу децата и предишното ѝ. Обикновено любовните връзки на влогърката не не престават дълго, само че тя се надява, че откакто е развалила магията за разлъка, с Иво ще останат дружно още доста години, написа " Уикенд ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР