Майката на Меган Мaркъл - Дория Рагланд, бе единственият член

...
Майката на Меган Мaркъл - Дория Рагланд, бе единственият член
Коментари Харесай

Защо братът на Меган Маркъл застана на нейна страна

Майката на Меган Мaркъл - Дория Рагланд , бе единственият член от фамилията, който участва на сватбата с принц Хари през май предходната година. Още преди този момент, само че най-много след церемонията, връзките на херцогинята с най-близките й родственици не стопират да се дискутират.

Меган има един полубрат (Томас Маркъл Младши) и една полусестра (Саманта Маркъл). Тримата имат общ татко, само че Маркъл е дете от неговия втори брак - с Дория. Често при сходни взаимоотношения настъпват неразбирателства, само че в тази ситуация е значимо обстановката да бъде изяснена.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sampaguita (@visayas2018) на Яну 30, 2019 в 1:48 PST

Саманта Маркъл нееднократно атакува обществено своята известна доведена сестра , наричайки я с какви ли не избрания, най-често лъжкиня, която си е вирнала носа доста високо и не я е грижа за фамилията. Оказва се обаче, че това мнение не се споделя от брат им Томас Младши.
 Томас Маркъл Младши

Томас Маркъл Младши

Според него Саманта приказва откровени неистини и не трябва да се има вяра на думите й. Той я дефинира като завистлива и злобна , каквато постоянно е била, изключително във връзка с Меган. Затова и през днешния ден той не се изненадва от всичко, което изговори по неин адрес, написа Daily Mail.
 Меган Маркъл, Томас Маркъл и нова порция разкрития за херцогинята
Какво желае бащата на Меган от кралицата

Томас Маркъл с нови самопризнания

Самият Томас Младши е спрял да поддържа връзки със сестра си Саманта, само че доста му се желае с Меган да са по-близки. Той я приканва тримата с татко им да бъдат още веднъж семейство, а най-голямото му терзание е дали Томас Старши ще може да вижда внука си . И в този момент топката още веднъж е в полето на херцогинята, която обаче няма потребен ход и право на отговор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР