Венсан Касел (57) и 30 години по-младата му приятелка Нара

...
Венсан Касел (57) и 30 години по-младата му приятелка Нара
Коментари Харесай

Мнозина се чудят как Венсан Касел привлича най-красивите дами: Актьорът се появи в Кан с 30 години по-млада красавица


Венсан Касел (57) и 30 години по-младата му другарка Нара Баптиста приковаха вниманието на аления килим на фестивала в Кан.

Тя блесна в елегантна черна рокля с пайети, а той заложи на типичен костюм. Двойката участва на премиерата на кино лентата " Parthenope " на Паоло Сорентино и театралничи в положително въодушевление на присъстващите фоторепортери.


Винсент и Нара започнаха да се срещат предишното лято и постоянно се появяват дружно на сходни събития. Те обаче към момента не са коментирали обществено връзките си.

Много почитатели означават, че Нара доста наподобява на някогашната брачна половинка на Касел Тина Кунаки. Те се ожениха през 2018 година и имаха щерка Амазония през 2019 година


Слуховете за развода им започнаха да се носят през април предходната година, откакто изтриха общи фотоси от обществените мрежи. Тази вест скоро беше доказана.

Винсънт се помни от мнозина и след брака му с Моника Белучи, от която се разведе през 2013 година Той има две дъщери с нея - Дева и Леони. Като се има поради, че този артист постоянно има най-красивите дами до себе си, мнозина се чудят по какъв начин съумява.

„ Трябва да ни научиш по какъв начин се прави това “, „ Нара е красива, ти си същинска късметлийка “, „ Признавам си, че ревнувам “, „ Този ​​човек знае по какъв начин да се забавлява “, са част от мненията в обществените мрежи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР