Маститият социалист и водач на БСП листата в Бургас Петър

...
Маститият социалист и водач на БСП листата в Бургас Петър
Коментари Харесай

Тема на Narod.bg: Лилия Биланова – сводницата, която уреждала непълнолетни момичета на Петър Кънев

Маститият социалист и лидер на Българска социалистическа партия листата в Бургас Петър Кънев е протекъл в разработка на ГДБОП за присъединяване в тайфа за проституция и сводничество. Разследването е извършено в интервала 2013-2014 година, само че е заметено под килима…

Narod.bg към този момент разкри, че депутатът, рисково непосредствен и до ГЕРБ по линия на печатница „ Демакс ”, която от години бълва бюлетини за всички избори, е хванат със специфични разследващи средства да поръчва малолетни 14-годишни проститутки даже от постройката на Народното събрание!

Кодовото изречение, с което Петър Кънев викал невръстната жрица на любовта, е „ Искам дънки №14 “, като цифрата указва годините, на които желае да е проститутката.

До момента, обаче, не беше ясно кой приема поръчката от другата страна на слушалката, само че Narod.bg разруши и тази загадка – петимният за детски милувки социалист е давал нарежданията на сводницата Лиляна Биланова!

Реклама

Наш източник от средите на Темида, извънредно ядосан от смачканото следствие, изясни, че точно Биланова е центърът, към който се завихряла гнусната търговия с плът, като набирала девойки са ВИП клиенти, измежду които и днешният лидер на БСП-листата в Бургас, който е на достолепните 68 години.

Доказателствата против възрастния любовчия Петър Кънев са бетон – аленият народен представител е записан в над 100 диалога и безчет есемеси със сводницата Лиляна Биланова, като пазарлъците за доставка на проститутки са документирани със СРС-та, безапелационен е източникът на Narod.bg.

Тайната връзка сред депутата и сутеньорката траяла толкоз дълго, че сред двамата имало взаимно доверие и заблуда за някакъв тип извратено другарство, безапелационен е магистратът пред Narod.bg.

Прелюбопитен е и фактът, че в интервала 2013-2014 година, когато ГДБОП подслушва и записва порно бандата, Лиляна Биланова е била на едвам 17 години.

Очаквайте единствено в Narod.bg продължение на тематиката – коя е Лиляна Биланова и с кой престъпник е имала връзка, до момента в който е намирала проститутки за Петър Кънев
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР