ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Адвокатите на Хънтър Байдън ще притиснат

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Адвокатите на Хънтър Байдън ще притиснат
Коментари Харесай

Хънтър Байдън иска забавяне на федералния данъчен процес, който трябва да започне в Лос Анджелис следващия месец

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Адвокатите на Хънтър Байдън ще притиснат арбитър в сряда да отсрочи процеса против него, който би трябвало да стартира идващия месец в Лос Анджелис по обвинявания, че е възнамерявал да избегне заплащането на 1,4 милиона $ налози.

Синът на президента се стреми да отсрочи датата на процеса на 20 юни най-малко до септември, отбелязвайки, че той също би трябвало да бъде съден в Делауеър от 3 юни по федерални обвинявания за огнестрелни оръжия. Той се призна за почтен и по двете обвинявания, повдигнати от специфичния прокурор на Министерството на правораздаването Дейвид Вайс, за които той твърди, че са политически стимулирани.

Неговите юристи споделят, че не могат да се приготвят съответно за двата процеса по едно и също време и са поискали закъснения — и уволнения — и в двата случая. Ако арбитър Марк С. Скарси отхвърли опита му да отсрочи делото в Калифорния, Хънтър Байдън може да бъде изправен пред съда по две федерални каузи на противоположни крайбрежия идващия месец, до момента в който президентът Джо Байдън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР