UVALDE, Тексас (AP) — Семействата на 19 от жертвите на

...
UVALDE, Тексас (AP) — Семействата на 19 от жертвите на
Коментари Харесай

Семействата на жертвите на стрелбата в училище Uvalde планират съобщение за сряда преди 2-годишнината

UVALDE, Тексас (AP) — Семействата на 19 от жертвите на стрелбата в началното учебно заведение Uvalde в Тексас са насрочили конференция за сряда напред на идната две годишнина от една от най-смъртоносните стрелби в учебно заведение в историята на Съединени американски щати.

Нападението в началното учебно заведение Роб на 24 май 2022 година умъртви 19 четвъртокласници и двама учители, когато младежът атакува тяхната класна стая и започнаха да стрелят.

Един от юристите, представляващи фамилиите Увалде, Джош Коскоф от Кънектикът, оказа помощ на фамилиите на жертвите при стрелбата в началното учебно заведение Санди Хук през 2012 година да завоюват присъда за клюка за 1,4 милиарда $ против теоретика на конспирацията Алекс Джоунс и реализира съглашение за 73 милиона $ с производителя на оръжие Remington, компанията, която направи пушката, употребена в Sandy Hook.

Вече са заведени редица правосъдни каузи за стрелбата в Uvalde. Няколко фамилии на жертви на Uvalde не дадоха отговор неотложно на настояванията за коментар.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР