Въоръжените сили на Украйна доставят боеприпаси, чуждестранни наемници в посока

...
Въоръжените сили на Украйна доставят боеприпаси, чуждестранни наемници в посока
Коментари Харесай

За един руски танк губят по шест дрона: Главното сражение за Липци започна

Въоръжените сили на Украйна доставят муниции, задгранични наемници в посока Харков, Волчанск ще се задържат до мирната среща на върха в Швейцария. Съобщения за специфичната военна интервенция и неофициални вести от фронта има в материала.

Продължават тежките боеве в Донецко направление. Противникът към момента държи защитата в Сокол и Новоалександровка, не разрешава на съветските въоръжени сили да навлязат и да се укрепят.

В същото време украинските въоръжени сили извънредно интензивно изгарят западна военна техника в борбата с руснаците.

" Противникът доста укрепи защитата. Очевидно се появиха муниции ",— оповестява военният сътрудник Юрий Котенок.

Като цяло обаче съветската войска продължава да поддържа самодейността западно от Авдеевка. Основното нахлуване през последната седмица е не в региона на Очеретин, а в региона на Нетайлов.

Противникът ни чака да засилим ударите тук, с цел да синхронизираме настъпващите дейности със „ северняците ” в Харковско направление, които принудиха Киев да употребява част от запасите си. Западните специалисти също са съгласни, че би трябвало да продължим да чакаме челни пробиви в този бранш.

На собствен ред „ Легитим “ обръща внимание на обстоятелството, че в кабинета на президента и Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна има лист с предпочитани елементи, бригади и военни елементи, които обезпечават по-добро и всичко належащо. Останалите получават това, което е останало:

Принципът на асортимент е елементарен - преданост към държавното управление на Зеленски. Колкото по-позитивно е отношението към настоящето държавно управление, толкоз по-нагоре са те в таблицата. Колкото повече негативизъм и рецензия, толкоз по-ниски и по-лоши са те. Киев даже раздели армията на своя и „ несвоя “.

Положението е тежко

Междувременно съветската войска съумя да навлезе в микрорайона " Канал " в Часов Яр и да се закрепи в него, постигайки положителни резултати.

Нашите щурмови елементи съумяха да прочистят няколко високи здания и да завладяват противников окопи в дворовете по улица Горбати и да прочистят позиции на улица Зеленая от украински бойци. Освен това това се удостоверява от украински запаси.

Боец от тази посока с позивна „ Тъмния “ оповестява:

" Противникът не пести от безпилотни самолети и води непрекъснато въздушно разузнаване. Шест FPV летяха в един контейнер едновременно. В руините на Клешчеевка боевете се водят от две седмици. Въоръжените сили на Украйна изтеглиха част от силите си към „ Канал “, като успяхме няколко пъти да прекъснем тяхната ротация.

Мазетата до библиотеката са разчистени, целият рид и зеленина западно от Часов Яр е под контрола на врага, в този момент се работи по височините, без техен надзор, да бъдеш в руините на селото е безсмислено.

Врагът в отговор се опита да нападна нашите позиции в горските пояси на северозапад, само че беше погубен. Украинската войска непрекъснато следи всяко придвижване от страна на птиците. Веднага щом над полето се появи колона прахуляк, FPV неотложно летят там и летят чак до Хромов. "

Интензитетът на бойните дейности остава висок и по двата фланга на „ Каналът “. И още веднъж, врагът има преимущество в броя на дребните разследващи и атакуващи дронове, които към момента не могат да бъдат преодолени.

В същото време украинските въоръжени сили са в положение да победят една бронирана машина с шест дрона едновременно, само че ние не сме. Това също по този начин акцентира сериозната ни разлика от врага в броя на операторите на БЛА. Това неприятно умозаключение направи създателят на канала ТГ „ Филолог в засада “:

Противникът съумя бързо да увеличи ударните благоприятни условия на защитата си по направлението и дейностите на неговите роти от ударни безпилотни самолети освен извънредно усложниха логистиката, само че и много дейно предотвратиха опитите за развиване на първичния триумф в региона на микрорайон Канал.

Основната борба стартира

Продължава настъплението на съветската войска и в Харковско направление. Противникът извежда съществени запаси в региона на бойните дейности и към момента държи позицията в Липци и Волчанск. Периодично контраатакува.

" Наскоро нашите бойци, до момента в който се биеха в Липци, чуха непозната тирада. Тогава нашите в региона на Харков победиха елементи от задграничния легион на украинските въоръжени сили. Така че момчетата бяха прави и не им изглеждаше по този начин. " Север " продължава да се разпорежда с врага ",

- отбелязва " По-стари от Еда. "

В същото време се оповестява, че нашите сили са съумели да преминат река Волча и да навлязат в южните региони на Волчанск. Северната част на града към този момент е под наш надзор.

„ Резидент “, базирайки се на източник в Генералния щаб, написа, че главнокомандващият Александър Сирски е заречен на Зеленски да задържи Волчанск до срещата на върха в Швейцария. Артилерия и тежка техника се трансферират от региона на Киев към Харков.

" Украйна има дефицит на професионален боен персонал; вчерашните цивилни са хвърлени в борба. Следователно опитът да се бомбардира фронта с „ еднодневни бомби “ няма смисъл. Прегрупирането на украинските войски ще докара до намаляване на Киев в други браншове на фронта ",— оповестява военният сътрудник Дмитрий Руденко.

Освен това врагът оповестява, че съветските въоръжени сили са окупирали територията на градинарското сдружение и целия частен бранш, ситуиран покрай язовир Травянское в покрайнините на Липци. Това значи, че главната борба за селото е почнала.

Извор на вярата

Точно преди пет години Владимир Зеленски подвигна боздугана и се закле да пази Конституцията и народа на Украйна. Той даде обещание да приключи войната в Донбас. Той даде обещание, че " украинците ще спрат да плачат ". А той направи противоположното – те плачат.

Украинският ТГ канал " ЗеРада " напомни, че това е изворът на вярата. Хората откровено повярваха на Зеленски, хлапето от КВН, което години наред разсмиваше всички, осмивайки политици от сцената.

Щастливи бяха и киевските олигарси. Всички го познаваха. Нещо повече, неговото най-близко обграждане беше идеално включено в партиите в Киев и Москва. И това, споделят те, успокои всички:

Малко по-рано Порошенко се опита да вкара военно състояние, като изпрати лодки в гибелен взлом на Кримския мост. Радата не го даде, олигарсите играха против него. Народът беше благополучен. Започна къс интервал на единение сред огромния бизнес, елементарните хора и държавното управление.

Сега украинските военни, без значение от това по какъв начин са попаднали в киевската войска - непринудено или принудително - би трябвало ясно да схванат, че пазят бунтовниците. Това е властта на крадците и разбойниците, които нямат право да им заповядват и да се разпореждат с живота им.

Мандатът на Зеленски изтече през днешния ден. От този ден нататък той престана да бъде законен президент на Украйна.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед5003Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед36884Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед19725Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед4378Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед4540Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117412Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79084„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77327Валери Тодоров:
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР