Мъжете умеят да бъдат доста добри манипулатори и изкусни лъжци,

...
Мъжете умеят да бъдат доста добри манипулатори и изкусни лъжци,
Коментари Харесай

4 мъжки лъжи, на които жените лесно се хващат

Мъжете умеят да бъдат много положителни манипулатори и изкусни лъжци, изключително в случаите, когато имат изгода от това или желаят да привлекат към себе си интереса на дадена жена. За да засияят в нейните очи с най-пълния си искра, представяйки себе си умни, благи и способни, те по този начин сортират думите и жестовете си, че в действителност съумяват да я омаят до несвяст.

Не са редки случаите обаче, откакто мине известно време от връзката на прясната двойка, дамата да осъзнае, че се е подвела по манипулаторските техники на господина и че грубо се е излъгала в визиите си за него.

Ето и най-честите неистини на мъжете, на които дамите бързо се връзват:



Как са постигнали всичко в живота и кариерата си без ничия помощ

Много мъже обичат да акцентират по какъв начин всичко са постигнали със лични старания, като са тръгнали от нулата. Те неведнъж украсяват разказите си с премеждия, през които са минали биз ничия друга помощ. Реалността обаче в множеството случаи е напълно друга и че точно родителите и фамилията са хората, на които ете дължат израстването и триумфите в живота си.

Колко са решителни, смели и уверени

Всички дами са безусловно съгласни, че увереният и съдбоносен мъж излъчва надалеч по-голям съблазън от неуверения. Тъкмо заради това доста мъже си придават този тип, с цел да заблудят дамата отсреща си, че той е същински войник, впускащ се във всяко предизвикателство с решителността на същински смелчага. И до момента в който на първите срещи той може фактически да ви основава чувството за предприемчив мъж, на който да разчитате във всеки един миг, то с течение на времето може да го видите в напълно друга светлина. Все отново, не забравяйте, че представителите на мощния полса хора, които могат да бъдат засегнати или да проявят нерешителност в един или различен миг.

Как за тях практикуването на безвреден секс е като закон

Не е загадка, че множеството мъже не понасят защитните средства. Но с цел да склонят партньорката си да прави секс с тях, те са подготвени да загърбят всякаква ненавист към презервативите. Много евентуално е обаче в едим миг от любовната игра да чуете от него фразата: "Досега постоянно съм употребил кондом, само че с теб ми е толкоз хубаво, че желая да те усещам без. Трябва да ми вярваш и да се чувстваш спокойна в моите ръце. " По този метод да желае да накара дамата да се почувства специфична и поласкана от неговото предпочитание. Умната жена обаче знае, че в подобен миг по-важно от здравето за нея няма.

Как сътрудниците във връзката би трябвало да бъдат с безусловно равноправни права

За да завоюва доверието ви, той може да ви изяснява дни наред какъв брой значимо за него е дамата да бъде с равни на тези на мъжа права. Особено когато се касае за връзките сред двама души в интимната двойка. Ще ви споделя, че е подготвен да направи всичко за дамата на сърцето си и че ще я носи на ръце. Подобни импозантни и пресилени обещания могат единствено да ви наведат на мисълта да си имате едно мислено, и че против вас стои мъж с комплекси, който в даден миг ще покаже доминаторската си същина.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР