Източник на The Mirror направи доста любопитни разкрития за среднощните

...
Източник на The Mirror направи доста любопитни разкрития за среднощните
Коментари Харесай

Зад гърба на Уилям, Кейт Мидълтън започна да звъни на Хари посред нощ

Източник на The Mirror направи много любопитни разкрития за среднощните диалози на принцесата на Уелс.

Откакто принц Хари се отхвърли от кралските си отговорности и дружно със брачната половинка си Меган Маркъл напуснаха двореца и се реалокираха да живеят в Съединени американски щати, свадите в кралското семейство не стопират нито за ден.

 Меган

Херцозите на Съсекс твърдяха, че желаят да се предпазят от прекомерното публично внимание, само че все пак направиха документална поредност за живота си, а Хари написа записки. Около тези техни планове се заформиха зрелищни разправии и обвинявания, които способстваха за окончателното повреждане на връзките им с роднините.

Кейт Мидълтън също беше пострадала от разкритията им. Тя даже беше упрекната, че е разплакала Меган Маркъл. Въпреки това брачната половинка на принц Уилям продължи с опитите да сдобри двамата скарани братя.



Според The Mirror, принцесата скрито се обаждала на херцога на Съсекс през нощта, надявайки се да му проправи пътя към дълготрайно помиряване с цялото семейство.

" Кейт се свърза с Хари, с цел да му окаже поддръжка и да не се тревожи прекалено много за тези краткотрайни неуспехи. Връзката на Хари с Кейт е останала непокътната и за принца значи доста, че Мидълтън продължава да го поддържа, изключително в обезверени моменти като този, когато нещата са толкоз комплицирани. Безспорно, на Кейт сега ѝ е доста мъчително за Хари. Тя не желае да го гледа по какъв начин минава през всички тези неуспехи ", твърди още източникът.

Той прибавя, че макар " нощните диалози ", Уилям въпреки всичко е дал да се разбере, че към момента не е подготвен да се сдобри с Хари. Кейт явно не е изгубила вяра и продължава да поддържа връзка с брата на брачна половинка си.

Най-вероятно херцогинята на Съсекс надали е във екстаз от ролята на миротворец, която Мидълтън е взела драговолно.



Меган още не може да се помири с обстоятелството, че принцесата на Уелс към момента не ѝ е поднесла извиненията си за жестокостта, която е проявявала към нея по време на престоя ѝ в двореца.

Херцогинята на Съсекс има вяра, че Мидълтън и брачният партньор ѝ не са били подведени под отговорност за дейностите си. Двамата не са се извинили нито веднъж.

" Маркъл беше уверена, че след излизането на документалния филм на Netflix, хората ще стартират да ѝ съчувстват. Това обаче не се случи.

Представяше си, че нещата ще се развият по напълно друг метод, само че Меган знае истината и ще каже на всеки, който желае да я слуша, че Кейт постоянно е имала преимущество пред нея ", твърди различен източник.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР